Energi­mærke viser vejen for besparelser

Andelsboligforeningen Dalbygade 42 i Kolding ønskede et kompetent bud på, hvor der kunne hentes energibesparelser.

EWII Energi er certificeret til at lave energimærkning og fik EWIIs energirådgivere til at gennemgå hele bygningen - alt fra vinduer over varmeinstallation til ventilation. Efter en grundig gennemgang blev der rådgivet om almindelige daglige energibesparelser, men også givet et realistisk bud på muligheden for at investere sig til besparelser og hvad tilbagebetalingsperioden vil være.

Efter besigtigelsen blev der udarbejdet et energimærke til Andelsboligforeningen.

"Tak for det gode stykke arbejde. Jeres rapport er meget letlæselig og man danner sig hurtigt et overblik. I Andelsboligforeningen i Dalbygade var der mange forbedringsmuligheder, og resultatet er en meget tilfreds kunde."

Tina Jensen, Andelsboligforeningen Dalbygade, Kolding

Dalbygade Andelsboligforening

Skal vi hjælpe dig med at spare på energien?

Har du også behov for at få lavet et energimærke, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også klikke på "Ring mig op", så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

Mand arbejder med energidata for optimere sin virksomheds energiforbrug

Case

Promens fik lavet tilbudsevaluering

Se hvordan vi har hjulpet Promens med en uvildig tilbudsevaluering af to modtagne ventilationstilbud. Sammenligningen bestod af pris, løsningsforslag, fremadrettede energiomkostninger og kommentarer til de to tilbud.

Energioptimering af Royal Arena

Case

Optimering af energien hos Royal Arena

Justering af ventilationsanlæg, indføring af energiledelsessystem og korrekt kortlægning af energiafgifter har betydet store besparelser.