Potentiale for energi­besparelser

Fredericia Tankvognsudstyr A/S ønskede et kompetent bud på, hvor der kunne hentes energibesparelser.

Det er ikke kun de helt store virksomheder, der kan få glæde af en gennemgang af energiforbruget. EWII har gennem en årrække ydet mere målrettet energirådgivning til små og mellemstore virksomheder, og det kan godt betale sig at få en energirådgiver på besøg.

"Vi fik i første omgang lavet en energioversigt, der viste et besparelsespotentiale på 14 % - hvilket i sig selv er meget. Efter EWII fysisk var ude hos os, blev der udarbejdet en energirapport og den viste et besparelsespotentiale på 40,6 %. Vi er meget tilfredse med hele forløbet."

Lene Bennick, Administrationen hos Fredericia Tankvognsudstyr

 

Besparelsespotentiale efter Energioversigt*: 14 %
Besparelsespotentiale efter Energirapport**: 40,6 %


Skal vi hjælpe dig med at spare på energien?

Kunne du også tænke dig en gennemgang af dit energiforbrug i din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også klikke på "Kontakt mig", så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

 

Kontakt mig

 

*En Energioversigt viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Oversigten udarbejdes efter en samtale mellem energirådgiver og virksomhed.

**En Energirapport viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Rapporten udarbejdes efter Energioversigten ved behov. En energirådgiver kommer ud på virksomheden og gennemgår fysisk virksomhedens energimæssige tilstand.

EWII hos Comwell Hotel Kolding

Case

Årlig millionbesparelse til Comwell Kolding

Grundig gennemgang af energiforbrugende udstyr, visualisering af energidata, månedlig rapportering, prioriteringsliste samt beslutningsgrundlag har betydet store besparelser.

EWII hos Dalbygade Andelsboligforening

Case

Energimærke viser vejen for besparelser

Andelsboligforeningen Dalbygade 42 i Kolding ønskede et kompetent bud på, hvor der kunne hentes energibesparelser.