Grøn fast pris på el til erhverv

Få en fast pris på el til erhverv
Til virksomheder, der vil budgettere med en fast pris på el.
 • Kend din elpris

 • Undgå udsving

 • Fastlåsning af elpriser

Ønsker du at kende elprisen over en længere periode, er Grøn fastpris en god løsning for din virksomhed

En Grøn fastpris elaftale omfatter levering af el til samme pris i en fastlåst periode. Dermed sikrer du din virksomheds fremtidige elleverance til en fast pris pr. kWh uafhængigt af de til tider store prisudsving på elmarkedet. En Grøn fastpris elaftale med et årligt forbrug under 50.000 kWh løber i 1 år, og den er uopsigelig i perioden.

Kontakt os og få rådgivning om fastlåsning af elpriser

Har du brug for trygheden i at kende din elpris for en bestemt periode, og vil du gerne høre mere? Så er du velkommen til at kontakte os på 73 63 30 10 eller klikke på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

Vi kan også hjælpe dig med en gennemgang af din virksomheds nuværende elaftale.

 

Ring mig op

 

Hvordan sættes prisen på fastpris el?

Prisen på Grøn fastpris fastsættes på den nordiske elbørs, Nord Pool på grundlag af udbud og efterspørgsel på el tillagt markedets forventninger til prisen i fremtiden. Prisen er fastlåst i en bestemt periode, så din pris er den samme, selvom elprisen svinger. 

Det betyder, at din elpris ikke bliver påvirket af prisudsving på elmarkedet, og at din kWh-pris er den samme i den aftalte periode, uanset hvornår din virksomhed anvender strømmen. Når jeres aftale er ved at udløbe, vil du blive kontaktet med et nyt tilbud. 

Du kan vælge at tegne en aftale på Grøn fastpris og fastlåse prisen, når den er lav og opnå fordel af det i hele aftalens løbetid - så får du sikkerhed i budgettet. Vi overvåger dagligt priserne på elmarkedet, og vi vil derfor kunne rådgive dig om, hvornår du skal fastlåse elprisen.

Ønsker du udelukkende strøm fra vindmøller, kan du tilkøbe et certifikat på vindstrøm til din allerede grønne elaftale. Certifikatet er din garanti for, at den mængde strøm du bruger på et år, bliver reserveret og produceret udelukkende af vindmøller.

Fordele med Grøn fastpris

Det får din virksomhed med Grøn fastpris.

 1. Nem administration

  Du får en fast pris, du kan budgettere med og lettere administration.
 2. Kendt kWh-pris

  Prisen pr. kilowatttime bliver en kendt fast størrelse i hele aftaleperioden.
 3. Anvendelse af strømmen

  Du betaler samme pris døgnet rundt - uanset hvornår strømmen anvendes.
 4. Aftalens løbetid

  Du har samme pris i hele aftalens løbetid, som er 1 år.

Ofte stillede spørgsmål

I Danmark køber og sælger vi el via den nordiske elbørs Nord Pool Spot. Strøm er en handelsvare på samme måde som korn, olie og stål, der handles mellem producenter og forbrugere på tværs af landegrænser. Som med alle andre handelsvarer bliver salget påvirket af udbud og efterspørgsel.

Det er på børsen, at elprisen bliver fastlagt. Her udbyder bl.a. svenske, norske og danske producenter f.eks. kraftværker og vindmøller el fra forskellige energikilder. Det er også her, at elleverandører som f.eks. EWII køber strømmen til vores kunder.

Elmarkedet er et af verdens mest foranderlige markeder. Læs hvilke faktorer der påvirker elpriserne i Danmark.

Som elkunde hos EWII bliver din virksomhed afregnet én gang om måneden. Det betyder i praksis, at du først betaler for din virksomheds elforbrug, når du har brugt strømmen.

Se regningseksempel og betalingsmetoder

I skal henvende jer til den ønskede leverandør af markedsel. Med den nye leverandør indgår I en aftale, der på fastlagte betingelser gælder for en bestemt periode. I skal være opmærksomme på, at jeres el stadig kommer via de samme ledninger og samme netselskab som tidligere. Netselskabet informerer jer nærmere om aflæsning af jeres elmålere i forbindelse med leverandørskiftet.

Som elkunde hos EWII har du adgang til EWII Selvbetjening, hvor du kan:

 • Se dit energiforbrug og følge udviklingen
 • Tilmelde forbrugsovervågning (kræver fjernaflæst elmåler)
 • Se regninger og årsopgørselse
 • Tilmelde driftsinfo (SMS/e-mail) - gælder kun Trekantområdet

Se film og find ud af, hvordan du logger ind

 

Du kan bestille el til din virksomhed hos EWII ved at kontakte os på 73 63 30 10.

Grøn standard elpære

Produkt

Grøn standard

Med en Grøn Standard elaftale får I gennemsnitsprisen, som I låser jer fast på for et kvarter ad gangen. I kender således prisen for en kort periode. Grøn Standard er en god løsning, hvis I vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde jer for længe ad gangen.

Få billig el til erhverv

Produkt

Grøn variabel

Grøn variabel er den reelle pris, I betaler for jeres elforbrug, da prisen fastsættes time for time på baggrund af udviklingen på den nordiske elbørs, Nord Pool. På længere sigt vil Grøn variabel være den billigste løsning, men I vil kunne opleve store udsving.