Interesseret i billig el til erhverv?

Få billig el til erhverv med en grøn variabel elpris
Med Grøn variabel el betaler din virksomhed den reelle elpris, da prisen fastsættes time for time.
 • Reelle elpris

 • Udnyt udsving

 • Fleksibel løsning

Historisk set har Grøn variabel givet den laveste pris på køb af el

Med en Grøn variabel elaftale opnår din virksomhed en variabel elpris time for time. Prisen fastsættes på spotmarkedet dvs. den nordiske elbørs, Nord Pool, på baggrund af udbud og efterspørgsel. I vil derfor kunne opleve prisudsving, fordi prisen blandt andet bliver fastsat af vandkraftproducenternes ressourcesituation og belastningen på elkablerne.

Det betyder, at I altid betaler den reelle pris. Til gengæld betyder det også, at det kan være sværere at budgettere omkostningerne på din virksomheds elforbrug. 

Elprisen er ofte billigst, når færrest bruger strøm. Derfor får I prisfordele, hvis din virksomheds elforbrug ligger på de tidspunkter af døgnet, hvor andre - især private - anvender mindst strøm. Grøn Variabel er især interessant for virksomheder, der bruger meget strøm om aftenen og om natten. 

På længere sigt vil Grøn variabel være den billigste el til erhverv, men I vil kunne opleve store udsving. Set over de seneste år har der været store besparelser ved at vælge Grøn variabel. 

En Grøn variabel elaftale kan have en løbetid på 1 til 5 år med mulighed for at ændre aftalen til en Grøn fastpris elaftale inden for den aftalte periode.

Den samlede pris for Grøn variabel el kendes efter den 6. hverdag i måneden efter levering.

Kontakt os og få rådgivning om variabel elpris

Ønsker du en billig elpris til din virksomhed, og vil du gerne vide mere? Så er du velkommen til at kontakte os på 73 63 30 10 eller klikke på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

Vi kan også hjælpe dig med en gennemgang af din virksomheds nuværende elaftale.

 

Ring mig op

 

Hvordan beregnes prisen på Grøn variabel?

Grøn Variabel el regnes ud fra en gennemsnitsprofil for netområdet. Prisen udregnes time for time, som et gennemsnit af alle kunders forbrug i netområdet ganget med timepriserne på Nord Pool + det aftalte tillæg under ”aftalt pris”.

Se prisudviklingen på Grøn variabel

Fordele ved en variabel elpris

Det får din virksomhed med Grøn variabel.

 1. Udnyt udsving

  Du har mulighed for at udnytte udsving i priserne på elmarkedet time for time.
 2. kWh prisen

  kWh-prisen er baseret på timeprisen på elbørsen.
 3. Strømforbrug

  Det er en fordel af at have et stort strømforbrug i aften- og nattetimerne.
 4. Afregning

  Din virksomhed afregnes efter faktisk forbrug på timebasis.

Ofte stillede spørgsmål

I Danmark har elmarkedet været frit siden 2013. Det betyder, at I frit kan vælge den elleverandør, I ønsker. Derimod kan I ikke selv bestemme jeres elnetselskab - altså det selskab, som ejer det fysiske elnet, hvor jeres virksomhed ligger. Det vil være det samme, uanset hvilket elselskab du vælger.

Hos EWII rådgiver vi om produktvalg inden for køb af el ud fra jeres virksomheds adfærdsprofil og volumen. Derved sikrer vi jer den bedste elaftale i forhold til jeres virksomheds behov og forbrug af el, der afspejler sig på bundlinjen og rådgiver jer til en effektiv udnyttelse af virksomhedens energiforbrug - den direkte vej til økonomiske besparelser.

Hos os får I altid gennemskuelige elpriser – og vi sikrer, at I til enhver tid har en lav elpris. I får 24/7/365 online selvbetjening og en stabil elleverandør med mere end 150 års erfaring.

Du kan bestille el til din virksomhed hos EWII ved at kontakte os på 73 63 30 10.

Som elkunde hos EWII bliver din virksomhed afregnet én gang om måneden. Det betyder i praksis, at du først betaler for din virksomheds elforbrug, når du har brugt strømmen.

Se regningseksempel og betalingsmetoder

Som elkunde hos EWII har du adgang til EWII Selvbetjening, hvor du kan:

 • Se dit energiforbrug og følge udviklingen
 • Tilmelde forbrugsovervågning (kræver fjernaflæst elmåler)
 • Se regninger og årsopgørselse
 • Tilmelde driftsinfo (SMS/e-mail) - gælder kun Trekantområdet

Se film og find ud af, hvordan du logger ind

 

få en fast pris på el til erhverv

Produkt

Grøn fastpris

Grøn Fastpris er det sikre valg, da prisen fastsættes for en længere periode, således at jeres pris fastholdes. Det betyder, at jeres elpris ikke bliver påvirket af prisudsving på el-markedet, og at jeres kWh pris er den samme i den aftalte periode, uanset hvornår I anvender strømmen.

Grøn standard elpære

Produkt

Grøn standard

Med en Grøn Standard elaftale får I gennemsnitsprisen, som I låser jer fast på for et kvarter ad gangen. I kender således prisen for en kort periode. Grøn Standard er en god løsning, hvis I vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde jer for længe ad gangen.