Varmepumpe til fjernvarme

Rådgivning erhverv
En varmepumpe til fjernvarme giver jer som fjernvarmeselskab mulighed for at levere CO2-neutral, grøn varme baseret på strøm til jeres forbrugere.

Grøn varme til dine fjernvarmeforbrugere med varmepumper

Skal dit fjervarmeselskab producere grøn varme ved hjælp af moderne varmepumper?

Med en varmepumpe til fjernvarme får I som fjernvarmeselskab mulighed for at levere CO2-neutral, grøn varme baseret på strøm til forbrugerne på jeres fjernvarmenet.

Det giver jer mulighed for at være med til at tage ansvar for den grønne agenda i Danmark og omstille den fossile varmeproduktion til at være grøn.

Få rådgivning af eksperter i varme

Vi hjælper med at finde den optimale løsning - lige fra projektering til driftsoptimering - så I kan sikre jeres kunder grøn fjervarme.

 1. Projektering

  Projektering af løsning med varmepumper til fjernvarme.
 2. Abonnement

  Abonnementsordning med et fast månedligt abonnement.
 3. Ansvarlighed

  Tager ansvar for varmeløsningen og effektiviteten.
 4. Driftsoptimering

  Varetage den driftsoptimering af varmeløsningen.
Kenneth undersøger varme

Til dig der bestyrer et mindre fjernvarmeselskab

Vi henvender os især til mindre fjernvarmeselskaber, som ikke altid selv har ressourcer til at projektere varmepumper, og som gerne vil afdække deres risiko for driften og effektiviteten på produktionsenhederne.

En løsning med varmepumper til fjernvarme vil derfor være optimal for jer, fordi I dermed er med til at udbrede grøn varmeproduktion og udfaser fossil varme. Samtidig er I med til at understøtte det lokale elnet, hvor I bor.

Overskudsvarme fra industri og produktion kan genbruges til fjernvarme - og er grøn varme ud til fjernvarmeforbrugerne.

Produkt

Kan overskudsvarme genbruges?

Går den op i røg og ud i det blå – eller skal du tjene penge på den og samtidig være med til at erstatte den fossile varmeproduktion til grøn varme?