TREFOR koncernen sælger ud af porteføljen

PRESSEMEDDELSER • jun 20 2016, 05:30

TREFOR A/S har indgået aftale med det svenske selskab Nordomatic AB, som er ejet af kapitalfonden Adelis, om salg af datterselskabet dominus A/S.

TREFOR koncernen købte dominus den 1. november 2010, og har således ejet virksomheden de seneste fem år. I den periode har TREFOR sammen med dominus’ daglige ledelse formået at udvikle dominus A/S, så det i dag er den førende CTS virksomhed i Danmark.

"Vi har sammen med selskabets daglige ledelse udviklet dominus fra at være et mellemstort CTS selskab til i dag at være den førende CTS virksomhed i Danmark," siger Knud Steen Larsen, CEO i TREFOR.

dominus A/S har hovedsæde i Herning og har derudover kontorer fem steder i landet. Med det nye ejerskab, der også omfatter dominus’ daglige ledelse, kan virksomheden fortsætte sin udvikling og cementere sin position i markedet.

"dominus fremstår i dag således som et stærkt, professionelt selskab, og vi ønsker Nordomatic tillykke med købet, og ønsker det bedste omkring den videre udvikling af virksomheden," lyder det fra Knud Steen Larsen.

Salgssummen oplyses ikke, men TREFOR sælger med en betydelig fortjeneste. Overtagelsen sker med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2016.