BI Specialist

Opslået 24-10-2022

Er du vild med data og de nyeste teknologier fra Microsoft? Vil du gerne dele din passion med dine kolleger i en virksomhed, der vil være Danmarks mest kundevendte og stærkeste forsyningssupermarked? Så læs mere her.
Ansøg nu

Vil du løse de store udfordringer i fællesskab?

​Vi er nysgerrige og er glade for vores fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Du er, sammen med dine kolleger, bindeled mellem forretningsbehov og systemfunktionalitet, hvor du får en spændende rolle i at opbygge, udvikle og vedligeholde fremsynede løsninger og værktøjer med data fra bl.a. Dynamics 365 Customer Engagement/CRM, Field Service og Finance og ikke mindst alle vores forbrugsdata.

Kan du se dig selv hos os?

Vores datawarehouse-platform bliver udviklet løbende i takt med den hastigt stigende digitalisering, vi har igangsat i EWII. Derfor er det også vigtigt, at du følger med udviklingen af de nye teknologiske muligheder, som Microsoft stiller til rådighed.
Som en af tre BI Specialister er det dig, ofte sammen med dine to dygtige kolleger, der afklarer og specificerer løsningerne, inden du udvikler og implementerer dem. Du sikrer, at der er styr på adgangen til data og har overblik over data på tværs af løsninger.

Dine opgaver bliver at:

 • Videreudvikle EWIIs datawarehouse-løsning i Microsoft Azure
 • Udvikle kuber til forretningen
 • Identificere behov for data og omsætte det til værdifulde løsninger
 • Sikre driften af de eksisterende løsninger
 • Kvalitetssikre back-end samt løbende opdatere og udvikle datamodellen
 • Understøtte den digitale strategi med løsninger til de strategiske projekter

Du udfører dine opgaver på tværs af hele koncernen, og samtidig indgår du som en del af Forretningssupport, hvor du tager del i de øvrige drifts-, support- og projektopgaver, som teamet løser. Udover dine opgaver får du også:

 • 12 fagligt skarpe kolleger, der har det sjovt sammen - også når vi har travlt
 • Et skønt kontorfællesskab med gode kolleger, der går efter kaffen sammen og spiser en sund fællesfrokost i kantinen
 • En leder der hjælper dig med at udvikle dig i den karriereretning, du ønsker
 • Mulighed for at deltage i en masse sociale arrangementer med resten af koncernen – Forretningssupport er altid stærkt repræsenteret

Er du nysgerrig?
Lyder det spændende, og kan du se dig selv som vores nye BI specialist?

Vi forventer, at du i forvejen har erfaring med DWH-løsninger og fortsat har lyst til at blive bedre til at tage nye værktøjer og teknologier i brug. Du færdes hjemmevant i SSMS, og det klinger godt i dine ører, når vi skriver forkortelser som SP, ADF, SSAS og ETL-processer. Er du i tvivl, om du har nok erfaring, så hold dig endelig ikke tilbage. Vi giver os god tid til at lære dig, hvordan vi arbejder.

Send os din ansøgning ved at klikke på knappen. Hvis du er drevet af nysgerrighed ligesom os og ikke kan vente på en samtale, så kontakt endelig afdelingsleder, Martin Engmark, på tlf. 41 88 23 62 for at høre mere.
Her kan du også læse mere om EWII og vores hverdag, der er vidt forskellig for vores 500 medarbejdere. Fælles for os alle er dog, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. 

Stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat, og vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. 

Kontakt
 • Martin Engmark
 • Afdelingsleder
 • 41 88 23 62
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • Forretningssupport, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.