Bliv vores nye ESG Controller – skab en grønnere fremtid sammen med os

Opslået 21-06-2024

Er du fyldt med ”grøn” energi og klar til at bygge bro til en bæredygtig fremtid, så er det måske dig vi leder efter!
Ansøg nu

Er du fyldt med ”grøn” energi og klar til at bygge bro til en bæredygtig fremtid, så er det måske dig vi leder efter!


Brænder du for ESG-agendaen, og ønsker du at arbejde med bæredygtighed til gavn for den grønne omstilling? Så er du måske vores nye kollega til en spændende stilling som ESG Controller.
I en nyoprettet stilling som ESG Controller, skal du være med til at indfri EWII koncernens ambitioner og skabe positiv forandring på ESG-området.

Som ESG Controller bliver du en del af EWIIs økonomiorganisation og ansat i vores regnskabsafdeling med reference til afdelingslederen i Regnskab. Afdelingen består af ca. 10 knivskarpe controllere.

Få et indblik i vores hverdag 

Sæt dit præg EWIIs kommende bæredygtighedsrapportering

Sammen med regnskabsteamet bliver du en faglig drivkraft for koncernens bæredygtighedsrapportering. Her vil dine ansvarsområder bl.a. omfatte udvikling og implementering af rapporteringsgrundlaget med fokus på at opfylde nyeste ESG-standarder og krav, herunder European Sustainability Reporting Standards (ESRS) og EU-taksonomi.

Du får en nøglerolle i EWIIs økonomifunktion, hvor vi forventer, du er med til at lede de rette fokusområder inden for bæredygtighed ind i vores finansielle rapportering og beslutningsprocesser.

Dine daglige arbejdsopgaver vil variere – men dine kerneopgaver bliver:

 • At sikre udvikling og implementering af nye ESG-rapporteringskrav samt omsætte dem til konkrete handlinger, herunder implementere nye processer
 • At samarbejde på tværs af koncernen for at sikre korrekt dataindsamling og -analyse i forhold til bæredygtighed
 • At være drivkraften bag integrationen af ESG i den finansielle planlægning og analyse
 • At deltage i konsolidering og overvågning af ESG-data med intern rapportering til ledelse samt ekstern rapportering i årsrapporter
 • At samarbejde med eksterne revisorer om den årlige revisionserklæring og implementering af forbedringer baseret på deres anbefalinger

Controller med grønne fingre
Både rollen og området er nyt, derfor er det vigtigt at du trives i at vi sammen finder vejen, mens vi går. Du kan forvente mange stakeholders, hvorfor det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner samt kan skabe og vedligeholde relationer både internt og eksternt. 

Vi leder dermed efter en kandidat med følgende kvalifikationer:

 • En relevant, videregående uddannelse inden for økonomi eller regnskab
 • Har stærke samarbejdsevner og motiveres af at skabe relationer
 • Har en analytisk tilgang samt gode kommunikative færdigheder
 • Er handlekraftig, selvstændig og ansvarsbevidst
 • Naturlig interesse for at følge udviklingen på området

Det tilbyder vi 
Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her. 

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores ca. 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.
Hos os fletter nysgerrigheden fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWII’s kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Skal jobbet være dit?
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.


Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder i Regnskab, Kenneth Søgaard Andersen på 51 51 21 69.

Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan også følge med på 
LinkedIn, Facebook og Instagram
Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.

 

 

Kontakt
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • EWII

Attraktiv arbejdsplads, meningsfuldt arbejde og rummelig kultur

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Forretning med holdning rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.