Cloud Specialist

Opslået 25-08-2021

Ansøg nu

Vil du være med til at understøtte EWIIs strategi ”Bidrag til livet” ved blandt andet at dyrke nysgerrigheden og nærheden? Har du set lyset i at flytte services ud på cloudplatforme? Og har du kompetencer inden for Microsoft Azure, så er det dig, vi mangler til vores team af dygtige IT-specialister.

Er din yndlingsfarve azurblå?

Du kommer til at indgå i IT infrastrukturafdelingen med snart 8 dygtige kollegaer, der sørger for at drifte, vedligeholde og udvikle maskinrummet for EWII Koncernen. Dine primære arbejdsområder bliver centreret omkring Microsofts Cloud-platform, Azure. Der vil også være vedligeholdsopgaver indenfor onprem SQL og der er derfor en fordel, at du har kendskab til det. Dine arbejdsområder inkluderer blandt andet:

  • Azure subscriptions
  • Azure Active Directory
  • Azure Backup & Restore
  • Azure SQL
  • Azure Datawarehouse

Stillingen er på fuld tid på kontoret i Kolding og du vil efter 6 måneders ansættelse blive en del af vagtordningen.

Hvem er vi?

Vi er EWII Koncenens IT-afdeling, fremsynede og i rivende udvikling, er dybt involveret i koncernens strategiske projekter og har store ambitioner i forhold til digitalisering. Tilsammen er vi omkring 25 medarbejdere, som tæller supportere, integrationsspecialister, arkitekter, IT-projektledere og infrastrukturfolk. Du bliver en del af sidstnævnte i IT infrastruktur-afdelingen med snart 8 dygtige kollegaer. Vi er en afdeling, der gerne vil vidensdele med hinanden, vi interesserer os for hinanden og vi behandler hinanden og andre ordentligt. Og så insisterer vi på at have det sjovt sammen, når vi er på arbejde.

Om dig

Du kommer med tilsvarende stilling eller fra konsulentbranchen, hvor du har opbygget solid erfaring indenfor Azure. Du er nysgerrig af person og har masser af mod på at fortsat at udvikle dig. Du er udadvendt, kan nemt arbejde selvstændigt og struktureret og du trives med at indgå i et team og vidensdele med dine kollegaer. Som et es i ærmet, har du måske et større arsenal af mom/dad-jokes, tidligere vundet virksomhedens pris for årets prankster eller kan få Google til at rulle gardinerne ned på kommando (eller noget helt fjerde).

Du skal have B-kørekort og skal kunne sikkerhedsgodkendes.

Forretning med hjerte  

Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag. Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling, og sammen med ca. 450 andre fremsynede og resultatskabende medarbejdere kan du være med til at sikre en grøn og bæredygtig omstilling.

Vi har rødderne i hjertet af Trekantområdet, hvor vi passer godt på vores fælles infrastruktur. Vi skaber en altid tilgængelig, konkurrencedygtig og fremtidssikret el-, vand-, varme- og fiberforsyning på et niveau, der sætter Trekantområdet på verdenskortet. Ligeledes rådgiver vi om energi, forskning og udvikling af fremtidens klimavenlige energiteknologier.

Vi driver en god og ansvarlig forretning med et højt aktivitetsniveau og går forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet. Mød Ole, Pernille, Morten og Maria i filmen her. Har du ligesom dem lyst til at være en del af vores stærke og sunde fællesskab, så søg stillingen.

Søg stillingen nu  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte afdelingsleder Morten Hoelgaard på tlf. 28 29 56 60. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på ewii.dk.

Kontakt
  • Morten Hoelgaard
  • Afdelingsleder
  • 28 29 56 60
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • IT og GIS, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.