Dataspecialist - Har du data på hjernen og taler flydende SQL’sk?

Opslået 24-11-2022

Er du en nysgerrig på nye muligheder og har evnen til at forvandle data til information og indsigt, så er det dig vi leder efter til en rolle som dataspecialist i EWII afregning.
Ansøg nu

Du bliver en del af et teamets fælles mål, som er at regningerne til EWII’s kunder har et højt kvalitetsniveau, og bliver sendt til tiden. Du motiveres af, at bringe dine kompetencer i spil til at optimere processer og opgaver.

”I afdelingen har vi ambitiøse målsætninger for vores leverancer og vores team. Målsætningerne forfølger vi gennem en engageret indsats i et miljø præget af holdånd og humor”, siger afdelingsleder Keld Martin Møller.

Dine hovedansvarsområder bliver:

  • Udvikle og afvikle Microsoft SQL database udtræk.
  • Optimering og automatisering med VBA programmering.
  • Rapport udvikling i PowerBI.
  • Deltage i teamets driftsopgaver.

Dine personlige og faglige kompetencer

Du har en relevant uddannelse, hvor du har lært redskaberne SQL, VBA og PowerBI.

Du har erfaring fra en lignende stilling. Det er ikke vigtigt, at du kender til forsyningsbranchen.

Som dataspecialist trives du med at have mange forskellige opgaver i gang samtidigt. Du har styr på prioritering, selv om opgaverne kan flyve om hovedet på dig. Det er naturligt for dig at følge opgaverne fra start til slut og holde deadlines.

Som person er du positiv og fokuseret, og så er du selvfølgelig sjov! Humor er vigtig for os, og vi er alle enige om, at selvom vi har travlt, så skal vi samtidigt have det sjovt sammen.

Selvkørende og humoristiske kollegaer

Teamet har stærke kompetencer indenfor, bl.a., økonomi, controlling og data. Fælles for teamet er holdånden, hvor opgaverne betragtes som fælles, og det er vigtigt for os, at vi fejrer vores fælles succeser. Vi rummer alle en god portion humor. Vi har en masse unikke personligheder og kompetencer, som alle bringes i spil. Vi vil rigtig gerne have dig med på holdet.

 

Ansøg og kontakt

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål, så kontakt afdelingsleder Keld Martin Møller på 2479 6620 eller på kmol@ewii.com.

Kontakt
  • Keld Martin Møller
  • afdelingsleder
  • 24 79 66 20
Ansøgningsfrist
  • 11-12-2022
Hvor
  • Afregning

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.