Direktionssekretær

Opslået 24-11-2021

Vil du helt tæt på den grønne omstilling og digitaliseringen i en energikoncern, der er med til at sætte dagsordenen og hvor der er et stærkt fællesskab, et højt tempo og kort fra tanke til handling?
Ansøg nu

Vil du helt tæt på den grønne omstilling og digitaliseringen i en energikoncern, der er med til at sætte dagsordenen og hvor der er et stærkt fællesskab, et højt tempo og kort fra tanke til handling?

Jonglør og bindeled
Du bliver en del af et helt centralt knudepunkt i EWII – vores Direktionssekretariat. Du er et vigtigt bindeled mellem den administrerende direktør og vores eksterne samarbejdspartnere i erhvervslivet og i det politiske miljø. Du er højre hånd til vores administrerende direktør og en vigtig sparringspartner, der jonglerer med mange bolde i luften og bidrager i et miljø fyldt med idéer og nye initiativer. Internt knytter du tråde mellem direktionen og EWIIs organisation.

Du har ansvar for:

  • Kalenderstyring af direktionens kalender
  • Udformning af interne kommunikationsmaterialer fra direktionen
  • Tilrettelæggelse af diverse møder i blandt andet bestyrelser, direktørgruppe og samarbejdsudvalg – herunder planlægning, klargøring af materialer og referatskrivning
  • Planlægning og afvikling af større og mindre events - herunder varetagelse af værtsrollen
  • Planlægning og afvikling af personalefester og andre festlige personalearrangementer
  • Andre administrative opgaver og håndtering af alt det uforudsete.

Et stærkt team 
Du bliver én af tre i Direktionssekretariatet, som er knudepunktet for al direktionens aktivitet – både internt og eksternt. Vi sørger for alle opgaver i relation til bestyrelse, repræsentantskab og direktionens eksterne og interne mødeaktivitet. Derudover varetager vi også opgaver i relation til direktørgruppens øvrige aktiviteter. 

Vi er et tæt team, der supplerer hinanden godt og har fortrolighed, faglighed, kvalitet og hjælpsomhed som nogle af vores vigtigste værdier. Vi elsker, at dagene sjældent ligner hinanden. Og så må det gerne være sjovt at gå på arbejde. 

Udadvendt og nysgerrig koordinator 
Du har næse for at forstå, hvad der sker omkring dig både internt og eksternt og kan omsætte det til opgaveløsning, kommunikation og sparring med direktionen. Du er en mester i kalendergymnastik og koordinering og har sans for den afgørende detalje. Du er stærk til skriftlig kommunikation og er omhyggelig og vedholdende.

Du er udadvendt og nysgerrig af natur og skaber relationer både internt og eksternt – derfor er værtsrollen også naturlig for dig. I det hele taget er du glad for at løse lige præcis, det der skal til for at få direktionens hverdag til at fungere - og du er helt bevidst om din rolle i at spille andre gode. 

Du har måske en kort videregående uddannelse suppleret med erfaring fra en rolle indenfor kommunikation, administration, ledelsessekretariat eller event management og føler dig klar til næste skridt. 
 
Forretning med hjerte   
Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag. Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling, og sammen med 500 andre fremsynede og resultatskabende medarbejdere kan du være med til at sikre en grøn og bæredygtig omstilling. Vi har rødderne i hjertet af Trekantområdet, hvor vi passer godt på vores fælles infrastruktur. Vi skaber en altid tilgængelig, konkurrencedygtig og fremtidssikret el-, vand-, varme- og fiberforsyning på et niveau, der sætter Trekantområdet på verdenskortet. Ligeledes rådgiver vi om energi, forskning og udvikling af fremtidens klimavenlige energiteknologier. Vi driver en god og ansvarlig forretning med et højt aktivitetsniveau og går forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet. Mød Ole, Pernille, Morten og Maria i filmen her. Har du ligesom dem lyst til at være en del af vores stærke og sunde fællesskab, så søg stillingen. 

Søg stillingen nu   
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte PA Nina Egeskjold Bruun på telefon 24 79 66 22. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.com. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på ewii.dk. 
 

Kontakt
  • Nina Egeskjold Bruun
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Direktionssekretariatet, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.