Driftscontroller med ekspertise i afregning, kontraktstyring og procesoptimering

Opslået 24-08-2023

Motiveres du af at arbejde med kontraktstyring og procesoptimering? Og sidder du inde med ekspertise inden for afregning? Så er det dig vi leder efter!
Ansøg nu

Kommerciel Infrastruktur er et nyt forretningsområde i EWII, som er sat i verden for at skabe økonomisk vækst ved etablering af infrastruktur som bidrager til den grønne omstilling. Vi har indtil videre investeret et trecifret millionbeløb i etableringen af primært den offentlige ladeinfrastruktur og batterier til at sikre energilagringskapacitet i fremtiden. Vi leverer i sommeren 2024 Danmarks største batteri på Bornholm på 30 megawatt. Udover ladestandere og batterier er vi også ansvarlige for at bygge og vedligeholde fibernettet i Trekantområdet.

Ansvar for afregning og databehandling
Som Driftscontroller i afdelingen Drift og Kontrakter, får du ansvaret for at sikre et korrekt afregningsgrundlag til vores engroskunder. Dette gør du gennem løbende kvalitetssikring og opfølgning på data i systemerne. Excel, Microsoft Dynamics 365, Finance, Power BI og RISMA er nogle af de systemer, som du kommer til at arbejde med.

Du får også en rolle i at være afdelingens controller på indkomne fakturaer fra vores underleverandører og behandling af disse i vores økonomisystemer.

Dine primære opgaver:

 • Kontrol og sikring af korrekt afregningsgrundlag til engroskunder
 • Udarbejdelse af fakturaer til engroskunder
 • Løbende kvalitetssikring og opfølgning på data i systemerne
 • Involvering i udarbejdelse af budgetter og forecast
 • Opgaver i forbindelse med månedsregnskab og rapportering til fakturering
 • Kontraktsyring i RISMA


For at få succes i jobbet forventer vi, at du er:

 • Analytisk, struktureret går op i detaljer og kan sikre en korrekt afregning
 • Selvstændig og har et stærkt personligt drive, der gør, at du kommer i mål med dine opgaver
 • Nysgerrig, undersøgende og sætter dig grundigt ind i vores forskellige kontrakttyper
 • Fokuseret på at optimere på dokumentation af processer og opbygning af KPI-rapporter
 • Motiveret til at være bindeleddet mellem vores interne og eksterne interessenter

Som person har du en naturlig evne til hurtigt at kunne skabe overblik, tage ejerskab for dine opgaver og gå grundigt til værks i din opgaveløsning. Du motiveres af at finde årsagen til en uregelmæssighed eller afvigelse, og giver ikke så let op.

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende. Men stillingen kræver, at du har erfaring og trives med at arbejde med store datamængder, tal, kontrakter og ikke mindst forskellige forretningsområder. Da vi arbejder i forskellige IT-systemer, forventer vi, at du har flair for IT. Det er et krav, at du er avanceret bruger af Excel og kan være med til at opbygge og arbejde med Power BI. Er du bruger af MS D365 og Finance vil det være en fordel.

Hvem er vi?
Drift og kontrakter er en afdeling i Operations, hvor vi har fokus på kontrakter, afregning og drift af infrastruktur. Vi hører under forretningsområdet Kommerciel Infrastruktur, som investerer i infrastruktur, der bidrager til den grønne omstilling. Forretningsområdet Kommerciel Infrastruktur favner ca. 40 medarbejdere, men vi er stadig kun i begyndelsen af vores nye rejse.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

Vi har en arbejdsplads, hvor vi passer godt på hinanden og har et stort fokus på et bæredygtigt arbejdsliv. Vi har mange attraktive personaleforhold og nyder bl.a. godt at en sund kantineordning, som laver alt mad fra bunden og primært af lokale råvarer. Derudover har vi en rigtig god pensions- og sundhedsordning, en aktiv personaleforening og et motionsrum.

Hvorfor arbejde i EWII? Personalegoder, der er værd at arbejde for

Skal jobbet være dit?
Hvis du synes jobbet lyder som noget for dig, så upload dit CV med et kort resume af din motivation for at søge jobbet. Hvis du har spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte afdelingsleder Bedos Kurt på telefon 2688 3428.

Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.com. Stillingen besættes hurtigst muligt, så gerne søg jobbet allerede i dag.

Kontakt
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • Drift og kontrakter

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.