Elsker du tal og databehandling?

Opslået 31-05-2022

Har du evnen til at forstå og behandle data, så er det dig vi leder efter til en rolle som Afregningscontroller i EWII’s afregningsafdeling. Vi er ansvarlige for at generere regninger til vores mange tusinde kunder og derfor jonglerer vi med data og avancerede systemer.
Ansøg nu

Har du evnen til at forstå og behandle data, så er det dig vi leder efter til en rolle som Afregningscontroller i EWII’s afregningsafdeling. Vi er ansvarlige for at generere regninger til vores mange tusinde kunder og derfor jonglerer vi med data og avancerede systemer. 

Du bliver en del af et stærkt team med humoristiske kolleger 
Du bliver en del af et målorienteret team, hvis fælles mål er, at regningerne til EWIIs kunder har et højt kvalitetsniveau, og at de bliver sendt til tiden. Vi er fagligt stærke på forskellige områder bl.a., økonomi, controlling og data, men fælles for os er vores stærke holdånd – vi betragter opgaverne som et fælles ansvar, og vi fejrer altid vores succeser. Vi rummer alle en god portion humor. Vi har en masse unikke personligheder og kompetencer, som alle bringes i spil. 

”I afdelingen har vi ambitiøse målsætninger for vores leverancer og vores team. Målsætningerne forfølger vi gennem en engageret indsats i et miljø præget af holdånd og humor”, siger afdelingsleder Keld Martin Møller. 

Dine hovedansvarsområder bliver:
●    Validering og behandling af fejllogs
●    Support til vores kundecenter
●    Optimering af processer og opgaver
●    Test af nye softwareversioner på IT-system
●    Deltage i teamets driftsopgaver.

Dine personlige og faglige kompetencer 
Du har en uddannelsesbaggrund der har været fyldt med tal for eksempel som økonom, financiel controller eller finansbachelor eller lignende. Hvis du har erfaring fra en lignende stilling og måske inden for forsyningsbranchen er det en fordel i forhold til jobbet, men det er ikke et krav. 

Som afregningscontroller trives du med at løse opgaver i fællesskab med andre. Du har styr på prioritering, selv om opgaverne kan flyve om hovedet på dig. Det er naturligt for dig at følge opgaverne fra start til slut og holde deadlines.

Som person er du positiv og fokuseret, og så er du selvfølgelig sjov! Humor er vigtig for os, og vi er alle enige om, at selvom vi har travlt, så skal vi samtidigt have det sjovt sammen. 


Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 500 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje. 

Har vi vækket din interesse?
Kan du se dig selv som vores nye Afregningscontroller? Så send din ansøgning ved at klikke på knappen. 
Er du drevet af nysgerrighed ligesom os, og kan du bare ikke vente på en samtale, så kontakt endelig vores afdelingsleder, Keld Martin Møller på 2479 6620 eller på kmol@ewii.com. 

Du kan også læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk.
Stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat, og vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem.  

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Afregning, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.