Financial Controller

Opslået 14-11-2022

Den grønne omstilling og digitalisering medfører en spændende og hastig udvikling i EWII. I økonomi understøtter vi forretningen med en skarp, relevant og digital ydelse. Vil du med på rejsen?
Ansøg nu

Du spiller en central rolle for de fremtidige processer
Vi er en kompleks koncern med både forsyningsvirksomhed og kommerciel forretning, så du får rig mulighed for at anvende og bygge videre på dine kompetencer. Vores omsætning er på over 2 mia. DKK, og der kommer jævnligt nye forretningsområder til.

Økonomiafdelingen består af 24 medarbejdere fordelt på to teams: bogholderi og økonomistyring, og du bliver en del af økonomistyring. Vi har en uformel omgangstone og et højt fagligt niveau inden for alle økonomiske discipliner. Du får indflydelse på løsningen af dine opgaver og kommer til at bidrage til optimering af vores eksisterende processer.


Udfordrende stilling med masser af plads
Du vil få selvstændigt ansvar for følgende opgaver: 

 • Regnskabsaflæggelse
 • Transfer pricing
 • Skat
 • Controlling og sparring med forretningen
 • Håndtering af igangværende arbejder
 • Udvikling af din opgaveløsning og processer

Som udgangspunkt vil du komme til at arbejde med vores fibernet og kommercielle forretning, men alt efter kompetencer og interesser, er der mulighed for at arbejde bredt i EWIIs portefølje.

Opgaverne løses i et tæt samarbejde med dine kolleger i økonomi, så sparring og vidensdeling bliver en naturlig del af din hverdag. Gruppen af finansielle controllere arbejder tæt sammen og består af 5 personer samt en regnskabschef. Vi forsøger hele tiden at gøre ting lidt anderledes og lidt bedre, og dette mindset vil også præge din arbejdsdag.

Vi har indført rullende budgetter for at skabe værdi i forretningen og for at være en stærk, strategisk medspiller. Der vil også være opgaver forbundet med denne proces.


Forretningsorienteret og grundig            
Du har en relevant uddannelse som HD-R, Cand.merc.aud eller lignende og har gerne erfaring som revisor eller finansiel controller i en kommerciel forretning eller infrastrukturvirksomhed.  

Personligt har du et stort drive, er struktureret og udviklingsorienteret. Digitalisering og procesoptimering er en naturlig del af din opgaveløsning.
 

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 500 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

Er du vores nye kollega?
Så ser vi frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte økonomichef Harald-Åge Mortensen, på telefon 2688 3440. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk.  

Stillingen besættes hurtigst muligt, og jobbet kan søges så længe, at stillingen er online.

Kontakt
 • Harald-Åge Mortensen
 • Økonomichef
 • 26 88 34 40
Ansøgningsfrist
 • 09-12-2022
Hvor
 • EWII

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.