Finansiel Trader til Carbon-markedet

Opslået 06-03-2023

Synes du også, at børshandel og energimarkedet er spændende? Vil du gerne sætte et grønt fodspor og præge den grønne omstilling? EWII Trading søger en junior trader eller trader til vores afdeling til handel på Carbon-markedet.
Ansøg nu

Vi udvider med en sjælden stilling – skal den være din?
Vi styrker og bygger videre på den succesfulde side af vores handelsaktiviteter på energimarkedet, og har nu en sjældent opslået stilling som finansiel trader på Carbon-markedet. Skal den være din?

Vi har høje ambitioner og et stærkt fællesskab
Du bliver en del af en tradingafdeling med et stærkt fællesskab, der består af 14 fantastiske kollegaer i en større energikoncern. Vi udvikler en stabil forretning og ønsker at sætte nye standarder for handlen med grøn energi. Vi ser et potentiale i at handle finansielle instrumenter i en energiverden i forandring.

Helt konkret kommer du til, at:

  • handle med Carbon kvoter, som en del af EU's kvotehandelssystem (for at reducere udledningen af drivhusgasser)
  • få ansvar for udviklingen af Carbon-trading i EWII i tæt samarbejde med vores to nuværende finansielle tradere på strømmarkedet
  • udarbejde og eksekvere trading-strategier
  • være medansvarlig for at nå det finansielle teams forretningsmål.

”Afdelingen har en god track-record på udvikling af nye dygtige tradere. Du får en stor grad af fleksibilitet og vil i høj grad selv præge dine dispositioner. Vores team er superpassioneret, vi har hinanden ryg, og vi er forankret i en god virksomhedskultur drevet af nysgerrighed”, afdelingschef Jesper Damtoft.

Nysgerrig på at møde dine fremtidige kolleger – se med her.

Nyuddannet men med erfaring for handel med aktier eller råvarer?
Vi forestiller os, du enten har erfaring med handel med aktier, valuta eller råvarer. Derudover har du en handelsmæssig, finansiel eller økonomisk uddannelse, og du har en naturlig interesse for de finansielle markeder samt makroforhold.

Som person er du resultatorienteret og konkurrencepræget anlagt. Du har sans for detaljen og er omhyggelig i din opgaveløsning. Du besidder en sund form for risikovillighed, og er i stand til at træffe beslutninger baseret på kalkuleret risiko. Det er en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med forskellige programmeringssprog fx Python, R eller Matlab samt machine learning.

Det tilbyder vi
Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Skal jobbet være dit?   
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Jesper Damtoft på telefon 51 15 23 89. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.

 

Kontakt
  • Jesper Damtoft
  • Afdelingsleder
  • 51 15 23 89
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Trading, Kokbjerg 30, 6000 Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.