Forretningsorienteret IT-arkitekt

Opslået 13-07-2021

Ansøg nu

Vil du være med til at understøtte EWIIs strategi ”Bidrag til livet” ved blandt andet at dyrke nysgerrigheden og nærheden? Kan du bygge bro mellem IT og forretningen? Og har du dybe kompetencer inden for Enterprise Architecture, så er det dig, vi mangler til vores team af dygtige IT-specialister.

IT-arkitekt og brobygger

Du kommer til at indgå i et team med vores nuværende Enterprise Architect, hvor I sammen har ansvaret for at tegne EWIIs samlede enterprisearkitektur. Derudover vil du indgå i et strategisk forretningsprojekt, sammen med vores infrastrukturselskab TREFOR. Du vil samtidig have en stor samarbejdsflade på tværs af hele koncernen. Det er således vigtigt, at du kan kommunikere med forretningen, forstå deres behov og processer og omsætte det til forretningsværdi.

Hvem er vi?

Vi er EWII Koncernens IT-afdeling, fremsynede og i rivende udvikling, er dybt involveret i koncernens strategiske projekter og har store ambitioner i forhold til digitalisering. Du bliver en del af en moderne IT-afdeling med 24 dygtige kollegaer, i en organisation, der har sat digitalisering højt på dagsordenen og som er karakteriseret ved en uformel omgangstone, humor og nærvær. Stillingen er på fuld tid på kontoret i Kolding og du vil i stillingen referere til IT-chefen.

En passion for IT som forretnings-enabler

Du har erfaring med IT- og enterprisearkitektur, måske fra en lignende stilling eller som konsulent, og har en relevant uddannelse. Vi forventer, at du er stærk i Cloud-platforme, altid tænker sikkerhed og forretning ind, ligesom kendskab til branchen vil være en fordel. Du er vant til at have eller skabe overblikket og det er typisk dig, der ser helheden.

Som person er du analytisk stærk og drevet af en passion for IT som forretnings-enabler. Du er proaktiv, selvkørende og i besiddelse af en positiv tilgang. Du sikrer altid struktur og dokumentation i dit arbejde og sætter dermed rammen for andres arbejde. Du er en dygtig formidler og kan kommunikere på alle niveauer i en organisation.

Forretning med hjerte  
Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag. Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling, og sammen med ca. 450 andre fremsynede og resultatskabende medarbejdere kan du være med til at sikre en grøn og bæredygtig omstilling.

Vi har rødderne i hjertet af Trekantområdet, hvor vi passer godt på vores fælles infrastruktur. Vi skaber en altid tilgængelig, konkurrencedygtig og fremtidssikret el-, vand-, varme- og fiberforsyning på et niveau, der sætter Trekantområdet på verdenskortet. Ligeledes rådgiver vi om energi, forskning og udvikling af fremtidens klimavenlige energiteknologier.

Vi driver en god og ansvarlig forretning med et højt aktivitetsniveau og går forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet. Mød Ole, Pernille, Morten og Maria i filmen her. Har du ligesom dem lyst til at være en del af vores stærke og sunde fællesskab, så søg stillingen.

Søg stillingen nu  
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte IT-chef Kristian Iversen. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på ewii.dk. 

Kontakt
  • Kristian Iversen
  • IT-chef
  • 51 22 90 30
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • IT og GIS, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.