Forretningsudvikler med stærke digitale kompetencer

Opslået 23-06-2021

Ansøg nu

Vil du være med til at udvikle de nye produkter, digitale værktøjer, services og selvbetjeningsløsninger, der skal sikre EWIIs kunder og brugere adgang til interessant, relevant og motiverende viden om deres forbrug af vand, varme, el m.m. samt understøtte den grønne omstilling?


Hvis ja – så søger vi en udadvendt og løsningsorienteret forretningsudvikler med stærke digitale kompetencer, der er god til at etablere en bred kontaktflade og danne netværk på tværs af organisationen.


Du skal være med til at bygge den gode digitale kundeoplevelse
I samarbejde med afdelingens øvrige forretningsudviklere, eksterne digitale samarbejdspartnere og en række andre afdelinger i EWII Koncernen skal du bl.a. projektlede etableringen af dele af EWIIs nye digitale økosystem. Vi har netop lanceret vores nye åbne website samt en ny bagvedliggende it-arkitektur og et nyt datafundament, og nu skal vi bl.a. i gang med at bygge selvbetjeningsløsninger til hhv. privat- og erhvervskunder. 


Nogle af dine konkrete arbejdsopgaver vil være: 

 • Projektledelse af udvalgte delprojekter i vores strategiske udviklingsprogram Det digitale økosystem i samarbejde med vores leverandører og it-udviklere
 • Indsamle input fra de relevante forretningsenheder og kunder – samt sætte dig ind i markedssituationen
 • Analysere, beskrive og prioritere forretningskravene til de nye digitale løsninger
 • Afdække behovet for budskaber, personlige anbefalinger og gode råd, der tager afsæt i kundernes hverdag, og som skal udstilles i selvbetjeningen og/eller på push-kanaler
 • Informere kollegaer, styregruppe og ledelse om udviklingen i dine projekter
 • Div. ad hoc digitale udviklingsprojekter og øvrig forretningsudvikling.


Hvem er vi?
Du bliver en del af Forretningsudviklingsteamet med fire ambitiøse medarbejdere, som har organisatorisk tilhør i forretningsområdet Forretningsudvikling, Marketing & Branding.  Afdelingen arbejder meget tværfagligt og er bl.a. ansvarlige for at løfte EWIIs produktsortiment og digitale kundeoplevelse til det næste niveau – i tæt samarbejde med Marketing & Branding med 9 medarbejdere. Du vil blive en del af et team med en uformel og munter omgangsform, hvor drift og udvikling med et digitalt perspektiv er omdrejningspunktet.

Vi forestiller os, at du har følgende profil:

 • Du har en relevant uddannelse indenfor web/it, forretningsudvikling, digitalisering, projektledelse eller lign. på kandidatniveau og minimum et par års erfaring med udvikling af digitale platforme fra en lignende stilling
 • Du er i stand til at drive projekter fremad samt forstår koblingen mellem de kundevendte systemer og indfrielse af forretningens krav med kunden i centrum
 • Du har god data-, system- og it-forståelse og er vant til at samarbejde med It-udviklere og eksterne leverandører – uden at du selv behøver at være udvikler eller kunne kode
 • Du er en holdspiller, nysgerrig, initiativrig, faciliterende, struktureret og vedholdende
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med agile arbejdsmetoder og forsyningsløsninger til erhverv og boligudlejere, men det er ikke et krav.

Forretning med hjerte  
Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag. Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling, og sammen med ca. 430 andre fremsynede og resultatskabende medarbejdere kan du være med til at sikre en grøn og bæredygtig omstilling.


Vi har rødderne i hjertet af Trekantområdet, hvor vi passer godt på vores fælles infrastruktur. Vi skaber en altid tilgængelig, konkurrencedygtig og fremtidssikret el-, vand-, varme- og fiberforsyning på et niveau, der sætter Trekantområdet på verdenskortet. Ligeledes rådgiver vi om energi, forskning og udvikling af fremtidens klimavenlige energiteknologier.
Vi driver en god og ansvarlig forretning med et højt aktivitetsniveau og går forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet. Har du ligesom dem lyst til at være en del af vores stærke og sunde fællesskab, så søg stillingen.
 

Søg stillingen nu  
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte direktør for Forretningsudvikling, Marketing & Branding Mette Daugård på tlf. 28 10 72 37. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.com. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på ewii.dk. 
 

Kontakt
 • Mette Daugaard Larsen
 • Direktør
 • 28 10 72 37
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • Forretningsudvikling, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.