Inkassoassistent til dynamisk og fagligt stærkt team

Opslået 16-07-2021

Ansøg nu

Har du lyst til at udvikle dine kompetencer i et spændende miljø, hvor du kan gøre en meningsfuld forskel i den grønne omstilling samtidig med, at dine resultater kan aflæses på bundlinjen? Så søg denne stilling som Inkassoassistent i en moderne energivirksomhed.

Proaktive processer og respektfuld kommunikation går hånd-i-hånd
I jobbet som Inkassoassistent er du sammen med dine fire kolleger ansvarlig for at sikre en effektiv og proaktiv inddrivelsesproces ved vores kunder. Overordnet er din rolle at administrere inkassosager og betjene kundehenvendelser via telefon og mail. Du vil samarbejde på tværs af afdelingerne i huset omkring sparring og optimering af inkassoprocesserne.

Et udpluk af dine andre opgaver:

 • Håndtering af hele lukkeprocessen
 • Telefon-inkasso
 • Udarbejdelse af fogedrekvisitioner og koordinering ved lukkesager med foged
 • Anmeldelse af døds- og konkursboer
 • Diverse opgørelser, bogføring og afstemninger og afskrivninger
 • Opdatering af manualer og compliance dokumenter

Vi er i øjeblikket ved at implementere et nyt afregningssystem, som giver helt nye muligheder for vores interne processer, rutiner og opgaver. Du kan derfor være med til at sætte dit præg på afdelingens nye dagligdag.

Serviceminded og dialogskabende profil med inkassoerfaring 
Du er vant til kundekontakt og du finder det helt naturligt at kommunikere med kunder via telefon og mail på en respektfuld og nærværende måde. Du har let ved at sætte dig ind i og følge de love, regler og standarder, som vi arbejder efter.

Vi ser gerne, at du har erfaring med inkassoarbejde og gerne fra forsyningsbranchen eller fra lignende brancher. Du er god til at formulere dig på et letforståeligt dansk og engelsk, både i telefonen og på skrift.  Du er dialogskabende, modstandsdygtig og omhyggelig i din opgaveløsning.  Du samarbejder godt med andre og får dine opgaver afsluttet.

Højt humør og forretning med hjerte  
Inkassoafdelingen er en del af Backoffice hos EWII og består i dag af fire medarbejdere med en høj faglig kompetence. Som resten af huset er vi kendetegnet ved en uformel omgangstone og masser af humor. Vi interesserer os for hinanden og vi er gode til at sparre, hjælpe og bakke hinanden op, når der er behov for det.  

EWII har rødderne i hjertet af Trekantområdet i Kolding, hvor vi passer godt på vores fælles infrastruktur. Vi skaber en altid tilgængelig, konkurrencedygtig og fremtidssikret el-, vand-, varme- og fiberforsyning på et niveau, der sætter Trekantområdet på verdenskortet. Ligeledes rådgiver vi om energi, forskning og udvikling af fremtidens klimavenlige energiteknologier.

Vi driver en god og ansvarlig forretning med et højt aktivitetsniveau og går forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet. Mød Ole, Pernille, Morten og Maria i filmen til her. Har du ligesom dem lyst til at være en del af vores stærke og sunde fællesskab, så søg stillingen.

Ansøgning og kontakt  
Kan du se dig selv i jobbet, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til jobbet inden du ansøger eller til EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Bettina Simonsen på telefon 73633298/26883497 eller på bsim@ewii.com. Her kan du læse mere om vores rekrutteringsproces og karrieremuligheder https://ewii.dk/om-ewii/job-og-karriere.

Vi afholder samtaler løbende og jobbet besættes hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt
 • Bettina Simonsen
 • Afdelingsleder
 • 73 63 32 98
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • EWII, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.