Integrationsspecialist med det digitale overblik

Opslået 23-12-2021

Vil du være med til at implementere EWIIs strategi og arbejde lige der, hvor det hele bindes sammen? Hos EWII går vi forrest i digitaliseringen og den grønne omstilling, og det betyder, at vi gerne vil have sammenhængende systemer og forretninger for at sikre en endnu bedre kundeoplevelse. Vi er på en spændende udviklingsrejse, og vi mangler dig, som skal være specialist i vores integrationsteam.
Ansøg nu

Vil du være med til at implementere EWIIs strategi og arbejde lige der, hvor det hele bindes sammen? Hos EWII går vi forrest i digitaliseringen og den grønne omstilling, og det betyder, at vi gerne vil have sammenhængende systemer og forretninger for at sikre en endnu bedre kundeoplevelse. Vi er på en spændende udviklingsrejse, og vi mangler dig, som skal være specialist i vores integrationsteam.  
 

Få en rolle som udvikler, løsningsarkitekt og Product Owner  

I jobbet som integrationsspecialist er det dig, der er eksperten, og du vil, sammen med integrationsteamet, have ansvaret for at udvikle, vedligeholde og drifte integrationer og API’er. Sammen med teamet har du overblikket som løsningsarkitekt på integrationslaget.
Det er dig og dine kollegaer, der vælger, hvordan de enkelte løsninger skal bygges med udgangspunkt i rammeværket og arkitekturen for integrationslaget, som vi kalder Business Capabilites (micro services) og med Azure som værktøjskasse. Det er jer, der vedligeholder og drifter eksisterende integrationer, og det er gennem Business Capabilities-laget, at vi arbejder med agile data governance og datakvalitetssikring. I den forbindelse vil I som team være en succes, når data kun skal tastes én gang. 

I EWII mener vi det, når vi siger, at der er karriere- og udviklingsmuligheder, så viser du initiativ og interesse, når du er kommet godt ombord, så vil du også få mulighed for at varetage rollen som Product Owner af integrationslaget.

”Denne rolle er en fantastisk mulighed for at arbejde med det mest centrale i vores digitalisering og samtidig have indflydelse på vores pragmatiske tilgang til data governance.” – Kristian Iversen, IT-chef.

Bliv en del af en moderne IT-afdeling, hvor humor og videndeling er i højsædet  

Teamet og stillingen er forholdsvis nyoprettet, og du vil derfor få rig mulighed for selv at påvirke indholdet i din stilling. Du bliver en del af en moderne IT-afdeling, hvor du får 27 fantastiske kollegaer, der er dybt involveret i koncernens strategiske projekter, og som har store ambitioner i forhold til digitalisering. Vi er et team, der har en uformel omgangstone med masser af humor, og som dagligt nyder at videndele og sparre med hinanden. 

Stillingen er på fuld tid med beliggenhed i Kolding, og du vil referere til IT-chefen. Selvom du bliver tilknyttet IT-afdelingen, vil du dagligt arbejde på tværs af koncernens forskellige forretningsområder og strategiske projekter. Du får derfor en stor samarbejdsflade bl.a. med tæt kontakt til vores Forretningsudvikling og de strategiske projekter. For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan kommunikere med hele forretningen, forstå deres behov og omsætte dem til løsninger. 

”Det er dig, der får koncernen til at hænge sammen digitalt, og du får gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling.” – Kristian Iversen, IT-chef.

Analytisk stærk softwareudvikler der er drevet af innovation

Du har erfaring med softwareintegrationer som udvikler, og har en relevant uddannelse som datamatiker i form af en bachelor i softwareudvikling, datalog eller lignende. Vi forventer, at du er stærk i Azure Cloud platformen, så det vil være en fordel, at du har arbejdet med Microsofts Cloud teknologier ligesom kendskab til andre brancheløsninger vil være en fordel. 

Som person er du analytisk stærk og drevet af innovation. Du er proaktiv, selvkørende og i besiddelse af en positiv tilgang. Du sikrer altid struktur og dokumentation i dit arbejde, og du er en dygtig formidler, der kan kommunikere på alle niveauer i en organisation.
 
Forretning med hjerte   

Det er med god grund, at vi har ca. 500 passionerede medarbejdere. Vi lægger top-in-class på arbejdsglæde, og vi er stolte af hver dag at være med til at gøre en forskel for vores kunder. Vil du være en af vores passionerede kolleger, arbejde i sunde og attraktive rammer og være med til at udvikle, tænke nyt og sikre en bæredygtig fremtid? Det vil bl.a. Ole, Pernille og Maria, som du kan møde i filmen her.  

Skal du med på holdet?
 
Så send os din ansøgning ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Kristian Iversen, på telefon 51 22 90 30. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.com.  

Stillingen besættes hurtigst muligt, og vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Så snart vi har fundet den rette kandidat vil stillingsopslaget blive fjernet. 

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • IT, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.