Integrationsspecialist og udvikler med digitale kompetencer

Opslået 04-05-2023

Vil du være med til at implementere EWIIs strategi og arbejde lige der, hvor det hele bindes sammen? Hos EWII går vi forrest i digitaliseringen og den grønne omstilling og har en ambition om at blive Danmarks stærkeste og mest kundevendte forsyningssupermarked. EWII er på en spændende udviklingsrejse, og vi mangler dig, som skal være specialist i integrationsteamet.
Ansøg nu

Central rolle som udvikler og integrationsspecialist

Du og dine kollegaer, arbejder med udgangspunkt i ny og moderne it-arkitektur, baseret på en forretningsorienteret integrationsplatform – som opnåede bronze ved seneste Danish Digital Awards. Rammeværket og arkitekturen for integrationslaget, som vi kalder Business Capabilites, er baseret på Azure og på Gartners tænkning om composable architecture.

I jobbet som integrationsspecialist er det dig og det øvrige team af integrationsspecialister, og vores eksterne samarbejdspartner, der er eksperterne, og I vil have ansvaret for at udvikle, vedligeholde og drifte integrationer og API’er. Det er også jer, der vedligeholder og drifter eksisterende integrationer, og det er gennem Business Capabilities-laget, at vi arbejder med agile data governance og datakvalitetssikring.

Bliv en del af en moderne IT-afdeling, hvor humor og godt samarbejde er i højsædet

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed i en sektor i rivende udvikling. Du bliver en del af en moderne IT-afdeling, hvor du får mere end 30 fantastiske kollegaer, der er dybt involveret i koncernens strategiske projekter, og som har store ambitioner i forhold til digitalisering. Du vil være en del af et team, der har en uformel omgangstone med masser af humor, og som dagligt nyder at vidensdele og sparre med hinanden.

Stillingen er med base i Kolding, og du vil referere til Head of IT Business Processes. Selvom du bliver tilknyttet IT-afdelingen, vil du dagligt arbejde på tværs af koncernens forskellige forretningsområder, strategiske projekter og agile teams. Du får derfor en stor samarbejdsflade og kontakt til alle niveauer i koncernen. For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan kommunikere med hele forretningen, forstå deres behov og omsætte dem til sikre løsninger.

 

Hør hvordan hverdagen er hos os

 

”Det er jer, der får koncernen til at hænge sammen digitalt, og du får gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling.” – Kristian Iversen, IT-chef.

Analytisk stærk softwareudvikler

Du har erfaring med softwareintegrationer, måske som udvikler, og har en relevant uddannelse som datamatiker, bachelor i softwareudvikling, datalog eller lignende. Vi forventer, at du er stærk i Azure Cloud platformen, så det er en fordel, hvis du har arbejdet med Microsofts Cloud teknologier, ligesom kendskab til andre brancheløsninger vil være et plus.

Som person er du analytisk stærk og drevet af innovation. Du er proaktiv, selvkørende og i besiddelse af en positiv tilgang. Du sikrer altid struktur og dokumentation i dit arbejde. Du er en dygtig formidler og kan kommunikere bredt i en organisation.

Sæt et grønt fodspor sammen med os

I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores ca. 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Det tilbyder vi

Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

Skal jobbet være dit?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Head of Group IT, Kristian Iversen på tlf. 51229030. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • 30-06-2023
Hvor
  • IT, Kokbjerg 29

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.