IT Business Analyst til energibranchen

Opslået 10-11-2021

Er du drevet af nysgerrighed, og vil du være med til at implementere EWII’s strategi lige der, hvor digitaliseringen i virkeligheden sker? Motiveres du samtidig af at bygge bro mellem forretningsmæssige udfordringer og digitale muligheder? Så er det helt sikkert dig, vi står og mangler.
Ansøg nu

Er du drevet af nysgerrighed, og vil du være med til at implementere EWII’s strategi lige der, hvor digitaliseringen i virkeligheden sker? Motiveres du samtidig af at bygge bro mellem forretningsmæssige udfordringer og digitale muligheder? Så er det helt sikkert dig, vi står og mangler. 

I EWII har vi gang i flere, store og spændende strategiske projekter, hvor vi fundamentalt ændrer på den måde, vi arbejder med IT. Samtidig er vi ved at bygge fremtidens digitale økosystem, som bliver det fundament, digitaliseringen skal stå på. Det gør vi bl.a. for at understøtte EWII’s strategiske ambitioner om at være førende indenfor brugen af energidata i den grønne og bæredygtige omstilling.

Forretningsanalytiker og Change Agent
Vi søger derfor en stærk forretningsanalytiker, med både et kommercielt og et digitalt mindset, der kan tage styring og projektledelse af IT’s involvering i forretningsprojekter, når det er nødvendigt. Du skal derfor kunne kommunikere godt og arbejde tæt sammen med forretningen og omsætte deres behov til IT-løsninger.

”Vi tilbyder dig at komme med på vores digitaliseringsrejse, og vi mener at fremtidens strøm er grøn og digitalisering er en del af svaret. Hos os vil du møde en uformel kultur, hvor vi hjælper hinanden og arbejder sammen på kryds og tværs – samtidig med, at vi har korte beslutningsveje”, fortæller IT-chef, Kristian Iversen.  

Overordnet vil du have dit fokus på den kommercielle forretning i EWII, hvor du vil fungere som bro mellem forretning og IT og på den måde bidrage til at skabe resultater.

Det betyder, at du:

 • Omsætter forretningens behov og smertepunkter til nye brugbare og værdifulde funktioner, herunder kvalificerer idéer og behov 
 • Oversætter behov og funktioner til tydelige krav og solide løsninger og oversætter forretningsbehov til IT-kapabiliteter
 • Faciliterer og afklarer, særligt i forhold til arkitektur
 • Tænker visionært og iværksætterorienteret
 • Projektleder og agerer Change Agent af IT-sporet i forretningsprojekter
 • Sikrer kvalitet og dokumentation

En væsentlig del af jobbet er at mulig- og synliggøre værdiskabelse. Dette vil bl.a. ske gennem udvikling og præsentation af business cases. Derudover skal du aktivt bidrage til yderligere professionalisering og evt. kommercialisering af IT og samtidig sikre overlevering til drift.

Strategisk tænkende med et agilt mindset
Du har erfaring som IT Business Analyst eller lignende og har en relevant uddannelse på bachelor eller kandidatniveau, eller tilsvarende erfaring. Du har også erfaring med agile praksisser, værktøjer og er fortrolig med DevOps. Du motiveres af at inspirere andre og dele din viden. Du demonstrerer ekspertise i at anlægge et strategisk perspektiv og driver specifikke opgaver, som understøtter forretningens behov. Du har et godt overblik og kan facilitere processen med at indsamle krav. Derudover har du et agilt mindset, der guider dig og teamet til at yde det bedste. Som person er du engageret i dine opgaver og leverer resultater gennem en dedikeret og samarbejdsorienteret tilgang. Du opbygger stærke relationer med dine interessenter ved at forstå deres forretning og levere brancheførende løsninger.

Hvem er vi?
Vi er EWII Koncernens IT-afdeling, fremsynede og i rivende udvikling. Vi er dybt involveret i koncernens strategiske projekter og har store ambitioner i forhold til digitalisering. Tilsammen er vi omkring 25 dygtige kollegaer, som tæller alt fra IT-supportere, cloud- og integrationsspecialister til arkitekter, IT-projektledere og meget mere. Vi interesserer os for hinanden, og vi behandler hinanden og andre ordentligt. Og så insisterer vi på at have det sjovt sammen, når vi er på arbejde.

Forretning med hjerte  
Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag. Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling, og sammen med ca. 500 andre fremsynede og resultatskabende medarbejdere kan du være med til at sikre en grøn og bæredygtig omstilling. Vi har rødderne i hjertet af Trekantområdet, hvor vi passer godt på vores fælles infrastruktur. Vi skaber en altid tilgængelig, konkurrencedygtig og fremtidssikret el-, vand-, varme- og fiberforsyning på et niveau, der sætter Trekantområdet på verdenskortet. Ligeledes rådgiver vi om energi, forskning og udvikling af fremtidens klimavenlige energiteknologier. Vi driver en god og ansvarlig forretning med et højt aktivitetsniveau og går forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet. Mød Ole, Pernille, Morten og Maria i filmen til her. Har du ligesom dem lyst til at være en del af vores stærke og sunde fællesskab, så søg stillingen.

Søg stillingen nu  
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte IT-chef, Kristian Iversen, på tlf.: 5122 9030. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.com. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på ewii.dk.
 

Kontakt
 • Kristian Iversen
 • IT-chef
 • 51 22 90 30
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • IT og GIS, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.