IT-profil med forretningsforståelse til energikoncern

Opslået 29-09-2021

Får du energi af at skabe sammenhæng mellem forretningen og IT-systemerne og vil du sætte dit aftryk på den grønne omstilling?
Ansøg nu

I EWII tager vi del i ansvaret for udviklingen af et bæredygtigt samfund og vi vil med vores fremsyn og faglige kompetencer gå forrest i digitalisering og elektrificering af samfundet. Vi arbejder intensivt på en række strategiske indsatser der skal sikre virkeliggørelsen af vores ambition. Lige nu har vi brug for dig der er it-specialist i vores Portfolio Management, hvor du vil indgå i projekt- og udviklingsarbejde samt i den daglige opgavevaretagelse.   

Vores ambition

Med afsæt i vores arbejde med vedvarende energiproduktion, det nordiske elmarked og balancering af kundeporteføljerne, er det ambitionen i Portfolio Management at udvikle en bred vifte af løsninger, der muliggør og fremmer den grønne omstilling. Vi søger derfor en ny kollega med erfaring indenfor IT-projekter og god forretningsforståelse, til at hjælpe os med at designe og implementere de nye systemer, værktøjer og processer som virkeliggør dette.

Stillingen er nyoprettet og du får reference til afdelingslederen for Portfolio Management. Afdelingen er en del af forretningen EWII Energi og består lige nu af 4 fuldtidsmedarbejdere og 5 studentermedhjælpere, som varetager driftsopgaver udenfor almindelig arbejdstid. 

Projektopgaver - i tæt sammenhæng med interne specialister

Du får ansvaret for en række projektrelaterede opgaver:

•    Frontfigur på afdelingens IT-relaterede udviklingsprojekter med særligt fokus på IT-arkitektur, systemafhængigheder og dataflow – tæt samarbejde med EWII IT og andre relevante afdelinger
•    Analyser af komplekse forretningsproblematikker/idéer og omsætning af dem til bæredygtige IT-løsninger
•    Visualisering og dokumentation af forretningsprocesser gennem flow-charts og IT-arkitekturdiagrammer
•    Identificering og implementering af relevante ændringer i vores eksisterende systemsetup til fremme af de daglige forretningsprocesser.

Tæt på den daglige drift

Parallelt med projektopgaverne indeholder stillingen også en række driftsopgaver:

•    Systemansvarlig for afdelingens forretningsspecifikke IT-systemer 
•    Afdelingens kontaktperson ift. alle datarelaterede spørgsmål
•    Opsætning og sparring med eksterne produktions- og balancekunder ifm. integration til EWIIs forretningssystemer
•    Deltage i afdelingens daglige balanceopgaver samt vagtordning.

På ad hoc basis forventer vi desuden, at du bistår EWII Energis øvrige forretningsområder med sparring ifm. identificering og implementering af forretningsspecifikke IT-systemer.

Ambitiøs og med analytiske evner 
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau indenfor IT, og har gennem dine tidligere ansættelser opbygget en solid forretningsforståelse. Alternativt er du uddannet indenfor strategi og forretningsudvikling, med erfaring indenfor IT-projektledelse i rygsækken. 

Derudover forventer vi at du besidder følgende kompetencer:
•    Min. 3-4 års erfaring fra en tilsvarende rolle. 
•    Erfaring med at drive workshops, identificere krav og scope projekter. 
•    Erfaring med visualisering og dokumentering af forretningsprocesser og IT-arkitektur.
•    Erfaring med datakilder, dataintegrationer og kodesprog, som f.eks. Python, R mfl.

Som person er du nysgerrig, proaktiv og analytisk skarp. Samtidig med dette, er du en positiv, humoristisk og udadvendt person med benene på jorden. En naturlig teamplayer, der evner at interagere og tale med alle afdelingens interessenter. Den rette kandidat har ambitioner og kan se muligheder. Til gengæld tilbyder vi en spændende stilling i en solid koncern, hvor udvikling af afdelingen, medarbejderen og værdikæden, går hånd i hånd. 

Forretning med hjerte  
Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag. Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling, og sammen med ca. 450 andre fremsynede og resultatskabende medarbejdere kan du være med til at sikre en grøn og bæredygtig omstilling.

Vi har rødderne i hjertet af Trekantområdet, hvor vi passer godt på vores fælles infrastruktur. Vi skaber en altid tilgængelig, konkurrencedygtig og fremtidssikret el-, vand-, varme- og fiberforsyning på et niveau, der sætter Trekantområdet på verdenskortet. Ligeledes rådgiver vi om energi, forskning og udvikling af fremtidens klimavenlige energiteknologier.

Vi driver en god og ansvarlig forretning med et højt aktivitetsniveau og går forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet. Mød Ole, Pernille, Morten og Maria i filmen her. Har du ligesom dem lyst til at være en del af vores stærke og sunde fællesskab, så søg stillingen.

Søg stillingen nu  
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte afdelingsleder Kasper Lind Christensen på tlf. 41 65 38 25. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på ewii.dk.


 

Kontakt
  • Kasper Lind Christensen
  • Afdelingsleder
  • 41 65 38 25
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • EWII, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.