IT Supportelev

Opslået 20-03-2024

Drømmer du om en karriere som IT-supporter? Er du servicemindet og nysgerrig? Brænder du for at yde top IT-support og service for EWII’s medarbejdere og vil du med på en digital IT-rejse? Så tilbyder vi et spændende og udfordrende IT-supportelev-forløb hos EWII.
Ansøg nu

Support af interne kunder

Som IT-supportelev er dit hovedansvar sammen med vores IT Support team, at sikre en fantastisk IT-service og IT-leverancer på tværs af hele forretningen. Din primære opgave er at hjælpe dine kolleger i EWII - sammen med IT Support teamet ved at løse diverse IT-problemstillinger, fortrinsvist via telefon og mail, behandle ændringsanmodninger og bestille samt håndtere IT-udstyr.

Du vil få en bred berøringsflade i hele organisationen og kommer til at arbejde på alle niveauer, og du er dagligt i dialog med kollegaerne, ligesom du vil blive IT-afdelingens ansigt udadtil i forretningen - og du vil være med til at gøre en stor forskel i hverdagen for dine kolleger i EWII. 

Som IT-supportelev hos EWII får du en bred faglig erfaring. Under elevtiden vil der være fokus på at få omsat din teoretiske viden til praktiske færdigheder og ikke mindst udvikle dine personlige og faglige kompetencer.

 

Du vil blandt andet komme til at arbejde med nedenstående arbejdsområder og arbejdsopgaver: 

 • PC’ere og tilhørende periferiudstyr, smartphones, tablets, AV-rum og lignende udstyr 
 • Support inden for Microsoft program-porteføljen samt diverse forretningssystemer
 • Printere og plottere 
 • Brug af IT-værktøjer såsom Microsoft Exchange, Microsoft Active Directory, Servicenow m.fl.
 • Administration og fejlfinding inden for al telefoni (Microsoft Teams samt mobiltelefoni) 
 • Dokumentationsarbejde, udvikling - og optimering af diverse processer og tilhørende services 
 • Bestilling af diverse IT-udstyr og lagerstyring

Alt i alt kan du se frem til en spændende og alsidig hverdag hos EWII. 

 

Du kommer til at blive en del af EWIIs IT-afdeling på ca. 40 medarbejdere, der hver især har forskellige roller og ansvar inden for blandt andet IT Support, IT Infrastructure, IT Business Process, IT Arkitektur, IT Projekter, GIS, IT Sikkerhed og meget mere.

Stillingen er placeret i Kolding, på fuld tid (inden for normal arbejdstid ca. 7-16) og med start omkring 1. august.

 

Forventninger til dig

Du har bestået de to grundforløb på IT-skolen, du har flair og interesse for at varetage, udarbejde og vedligeholde relevant driftsdokumentation. Du har et stort kundeservicegen og er forretningsorienteret. Du er flydende på dansk og god til engelsk i skrift og tale. Du er trives godt med at arbejde i et team, hvor vi alle hjælpes ad med opgaverne.

 

Brug dette videolink: Hør hvordan hverdagen er hos os

 

Sæt et grønt fodspor sammen med os

I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores ca. 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. 

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje. 

 

Det tilbyder vi

Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

 

Skal jobbet være dit?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

 

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte, Afdelingsleder Martin Vestergaard på telefon 2688 3344. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.

Kontakt
 • Martin Vestergaard
 • Afdelingsleder
 • 26 88 33 44
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • IT Support

Attraktiv arbejdsplads, meningsfuldt arbejde og rummelig kultur

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Forretning med holdning rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.