Junior analytiker og sparringspartner til grøn energikoncern

Opslået 20-07-2022

Lyder det interessant, når vi siger porteføljeforvaltning, nordisk el-marked og balancehåndtering? Hvis ja, så har du nu mulighed for at komme med på en rejse mod grønnere himmelstrøg. Som junior analytiker tilbyder vi dig samtidigt at blive en del af vores EWII Graduate hold for unge akademikere.
Ansøg nu

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver vil primært være analyse og indmeldelse af EWIIs egen elproduktion, beregning af energipriser samt forvaltning af koncernens energiporteføljer. Du bliver kundernes og salgsafdelingens øjne på de europæiske energimarkeder og gennem udarbejdelse markedsanalyser og personlig kontakt vil du være deres tætteste sparringspartner på markedsudviklingen.

​Din nye afdeling
Portfolio Management er en afdeling, der har rigtig mange snitflader i organisationen, og du vil hurtigt føle dig som en vigtig spiller i samarbejdet mellem kunderne, energibørserne og de interne funktioner. Du vil bl.a. komme til at samarbejde med vores salgsafdeling om udvikling af nye produkter og handelsmuligheder og vores produktionskunder om håndtering af deres strømproduktion. Du vil også indgå i et tæt samarbejde med Trading og Risk Management om risikohåndtering af vores energiporteføljer, og du er dermed med til at sikre et solidt grundlag for en bæredygtig forretning. 

​​Hvem er du  
Du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau og stor interesse for dataanalyse, statistik og finansiel handel og forhåbentlig stiftet bekendtskab med R, Python, Matlab el.lign. Du kan være nyuddannet eller måske have 1-2 års erfaring fra energi- eller finanssektoren. 

Du har ambitioner og kan se både muligheder og løsninger. Det er afgørende for din trivsel i jobbet, at du har stærke analytiske evner og trives med at arbejde med store mængder data.

Vi vægter højt, at du er god til at tage initiativ og kan arbejde selvstændigt med dine egne ansvarsområder. Du har mod på at lære nyt og tænker taktisk, når du træffer beslutninger. Du er gerne typen som sørger for at holde hovedet koldt, når tingene spidser til. Dine kolleger eller studiekammerater opfatter dig som en særdeles god holdspiller, som bidrager med en positiv stemning til gruppen.

Hvis det lyder som dig, er vi klar til at invitere dig til en samtale lige efter sommerferien. Så upload dit CV og vedhæft lidt om din motivation for at søge, og du hører snart fra os.

Kontakt
  • Kasper Lind Christensen
  • Afdelingschef
  • 41 65 38 25
Ansøgningsfrist
  • 19-08-2022
Hvor
  • EWII, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.