Junior Cloud Engineer - Kom og arbejd med os i skyen!

Opslået 03-06-2024

Er du vild med Microsoft Azure, eller har du bare en drøm om at blive det? Så har vi jobbet til dig!
Ansøg nu

Er du vild med Microsoft Azure, eller har du bare en drøm om at blive det? Så har vi jobbet til dig!

Sammen kan vi indfri skyhøje ambitioner

Som Cloud Engineer hos os, vil du få ansvar for at designe, implementere, drifte og vedligeholde vores Azure infrastruktur-løsninger. Du vil komme til at arbejde med spændende teknologier som:

• API management
• Infrastructure-as-code
• Azure firewall
• Azure Front Door
• App services
• Storage Accounts
• Azure DevOps
• Azure Data Factory
• Keyvaults og meget mere.

Du vil også få mulighed for at deltage i projekter, hvor du kan bidrage med din viden og erfaring om Azure.

Vi forventer ikke, at du er en ekspert i Azure fra dag ét. Vi forventer dog, at du som minimum har en baggrund inden for IT Infrastructure og har et brændende ønske om at lære og udvikle dig inden for Azure. 

Du skal være nysgerrig, initiativrig og ikke være bange for at spørge om hjælp. Hos os, er det helt okay at begå fejl, så længe man tør indrømme dem. Vi lærer alle af vores og hinandens fejl. Vi er nemlig af den overbevisning, at man ikke kan vide alt, men man kan lære alt!

Uden lidt humor og hygge dur IT Ifrastructur ikke
Du vil blive en del af IT Infrastructure-afdelingen, som består af 12 dygtige og engagerede kolleger. Vi er en del af en større IT-afdeling, som består af ca. 40 medarbejder, der bl.a. arbejder med integrationer, udvikling, support, enterprise architecture, sikkerhed og data governance.

Vi har et tæt samarbejde på tværs af afdelingerne, og vi hjælper hinanden med at løse udfordringer og skabe værdi for forretningen. 

I IT Infrastructure har vi et godt fællesskab og vi lægger stor vægt på at have et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor, hygge og ironi. 

Vi arbejder hver dag, hårdt på at løfte forretningen til nye luftlag, så derfor skal der også være plads til en fredagsøl, et slag bordtennis, eller en dårlig musiksmag til fredagens ”fredagsplayliste”. Vi synes, at det skal være sjovt at komme på arbejde, og vi håber derfor, at du synes det samme!
Hør hvordan hverdagen er hos os

Det tilbyder vi
Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

Hvorfor blive vores nye kollega?
Vi kender godt listen med pros and cons ved et evt. jobskifte, så vi har hjulpet dig lidt og lavet den for dig.

Dette får du som som vores nye Junior Cloud Engineer:

• Et spændende og udfordrende job, hvor du kan arbejde med det nyeste inden for Azure.
• Et godt og socialt arbejdsmiljø, hvor du vil blive en del af et stærkt fagligt fællesskab.
• Gode muligheder for faglig og personlig udvikling, bl.a. gennem læringsforløb, kurser, certificeringer og konferencer.
• En attraktiv lønpakke, der matcher dine kvalifikationer og erfaring.
• Fleksibel arbejdstid, hvor du kan tilpasse din arbejdsdag efter dine behov.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.  

Skal jobbet være dit?
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder for IT Infrastructure, Morten Hoelgaard på 73 63 32 67. 

Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med på LinkedInFacebook og Instagram

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.

 

Kontakt
  • Morten Hoelgaard
  • Afdelingsleder
  • 73 63 32 67
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • IT Infrastructure

Attraktiv arbejdsplads, meningsfuldt arbejde og rummelig kultur

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Forretning med holdning rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.