Junior Energy Trader eller Energy Trader til EWII Trading

Opslået 09-05-2023

Brænder du for at arbejde med trading? Er du ambitiøs, ansvarsbevidst og villig til at gå en ekstra mil for jobbet og dine kollegaer? Vil du arbejde på en fleksibel arbejdsplads med højt humør, stærk holdånd og fart over feltet? Vi er en afdeling i høj vækst, som søger minimum 1 trader til vores short-term power trading team. Vi søger både tradere med og uden tidligere erfaring
Ansøg nu

Arbejdsopgaver
Som trader i EWII vil du indgå i et team med højt fokus på holdånd, performance og trivsel. Du vil få til opgave at handle på det nordiske samt flere europæiske short-term markeder, hvor du i fællesskab med teamet vil forsøge at udarbejde og eksekvere markeds-stabiliserende og profitmaksimerende handler.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Udvikling og eksekvering af profitmaksimerende trading-strategier
 • Analyse af markedstendenser, forecasts samt tekniske indikatorer til understøttelse af handelsbeslutninger
 • Muligheden for at arbejde med den nyeste batteriteknologi til understøttelse af den grønne omstilling
 • I samarbejde med de øvrige teammedlemmer vil du have et medansvar for afdelingens performance i norden.

Vi tilbyder et job med en stejl læringskurve. Dine analytiske færdigheder vil blive anvendt og udviklet. Dine evner til at indgå på et hold og løfte i flok vil blive bragt i spil. Du vil blive trænet i din evne til at være resolut, og du får en gylden mulighed for at vise dine kompetencer som trader, hvor du egenrådigt kan påvirke, hvor hurtigt du vil avancere i din trader-karriere.

Afdelingen: høje ambitioner og et stærkt fællesskab
EWII Trading handler på det nordiske, europæiske og britiske energimarked. Vi søger at navigere i et ofte volatilt marked og flytter strøm fra overskudsområder til områder med underskud.

Derudover varetager afdelingen en afgørende optimering af virksomhedens voksende portefølje af produktionsanlæg.

Afdelingen er et ungt, men hurtigt voksende team, som består af i alt 18 medarbejdere fordelt på henholdsvis 10 fuldtidsmedarbejdere og 8 studentermedhjælpere.

Kulturen er præget af en sult efter high performance, høj trivsel samt højt fokus på personlig og faglig udvikling. Samtlige af afdelingens medarbejdere er ansvarsbevidste, tillidsfulde og bidrager til en god kultur.

Til gengæld bliver medarbejderne mødt med stor tillid, frihed og høj fleksibilitet, hvor ønske om ugentlige hjemmearbejdsdage bliver imødekommet.

Du får en høj grad af fleksibilitet og vil have gode muligheder for at præge, hvordan dine arbejdsopgaver ser ud. Selvom læringskurven er stejl, så er der plads og tid til at lære fra kollegaerne og udvikle sig både personligt og fagligt. Vi har en stærk kultur i teamet, hvor vi sætter en ære i at have hinandens ryg, være konstruktive i vores samarbejde og forblive nysgerrige i tilgangen til vores arbejdsopgaver. Vi har alle et mindset om, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor prioriterer vi også at sikre, at alle i afdelingen har det godt. Med det perspektiv er det en naturlig følge, at vi altid forsøger at være ærlige, direkte og saglige - også over for vores ledere” - Jesper Karlshøj, Junior Trader.

Hør, hvordan hverdagen er hos os i Trading

Din baggrund
For at lykkes i rollen hos os har du:

 • En økonomisk, teknisk, matematisk eller handelsmæssig kandidatgrad
 • Erfaring med mindst en af følgende programmeringsværktøjer: Python, R, VBA, Matlab eller lignende
 • En naturlig nysgerrighed for handel med aktier, valuta eller råvarer.

Derudover er vi interesseret i dig, hvis du:

 • Er nysgerrig, ambitiøs og ansvarsbevidst
 • Har øje for kammeratskab, holdånd og vægter tillid højt.

Erfaring fra en lignende stilling en fordel, men ikke et krav.

Arbejde i tidsrummet 06-23 vil forekomme, hvorfor du – på samme vilkår som de øvrige teammedlemmer - i perioder skal evne at arbejde effektivt, også efter kl. 16:00.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Det tilbyder vi
Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

Skal jobbet være dit?   
Vi glæder os til at modtage dit CV med et kort resumé, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Jesper Damtoft på 51 15 23 89. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk.

Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk. 

Kontakt
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • Trading, Kokbjerg 30, 6000 Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.