Jurist med interesse for databeskyttelse og erhvervsret

Opslået 08-07-2022

Har du lyst til at videreudvikle både dit arbejdsområde og SERVIAs virksomhed i et tæt samarbejde med dine kollegaer i SERVIAs juridiske afdeling?
Ansøg nu

Har du lysten og evnerne til at rådgive SERVIAs ejerselskaber inden for persondataret og diverse erhvervsretlige forhold? Så er du måske den dygtige jurist eller advokat, vi mangler til vores hurtigtvoksende virksomhed i en dynamisk branche. 

Hos os går professionalisme og humor hånd i hånd
Du bliver en del af vores juridiske afdeling, som består af 10 højtkvalificerede, professionelle og muntre kolleger. Hver dag spiller vi hinanden fagligt stærke, og det ”støvede” juridiske image er for længst fejet bort.

Vores rådgivning tager altid afsæt i at afdække de rigtige løsninger til vores ejere.  

Sammen med vores øvrige kolleger i SERVIA brænder vi for at levere specialiserede serviceydelser til vores ejere, og vi prioriterer at have et uformelt miljø, hvor der er plads til humor og latter.

Mød dine kommende kolleger Esben, Christopher og Tine

Du får en central rolle og stort ansvar som juridisk sparringspartner 
Kan du sige ja til disse, så har vi en spændende nyoprettet stilling, der matcher dig:

•    Du har en juridisk kandidatuddannelse (evt. uddannet advokat). 
•    Du har relevant erfaring med rådgivning om persondataret og gerne andre erhvervsretlige områder. 
•    Du vil gerne være tæt på forretningen som juridisk sparringspartner.
•    Du foretrækker at have et stort ansvar og mange forskelligartede opgaver.
•    Du tillærer dig hurtigt nye juridiske discipliner.
•    Du kan omsætte kompleks jura til konkret rådgivning, der skaber værdi.
•    Du er ambitiøs, selvstændig og når altid i mål med dine opgaver. 
•    Du er en stærk forhandler med stor tålmodighed og kan kommunikere med mange forskellige interessenter.

Kan du rådgive om GDPR og drive complianceprogrammer?
SERVIA rådgiver ejerselskaberne om en lang række juridiske forhold, herunder da-tabeskyttelse, ligesom SERVIA varetager funktionen som DPO for flere selskaber.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores IT-sikkerhedsspecialist og DPO, hvor I vil rådgive om databeskyttelsesretlige spørgsmål og complianceprogrammer i almindelighed.
 
Du vil også komme til at løse andre spændende opgaver, herunder:
•    Udarbejde og gennemgå diverse aftaler og juridiske notater.
•    Fungere som ”inhouse-jurist”, der løser juridiske ad-hoc opgaver.
•    Bistå ejerne ved løsning af tvistesager, vurdering af risici mv.
•    Håndtering af klagesager, herunder udarbejdelse af svar kontakt til klage-nævn
•    Håndtering af aktindsigtsanmodninger.

Du vil i et tæt samarbejde med dine kollegaer i SERVIAs juridiske afdeling få rig mulighed for, og den tilsvarende frihed til, at videreudvikle både dit arbejdsområde og SERVIAs virksomhed.

Vi venter på dig
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på søg stillingen. Har du spørgsmål til jobbet eller SERVIA som arbejdsplads, kan du kontakte SERVIAs juridiske chef, Martin Højbjerg Kjær på 28 44 18 55.

Der er ingen ansøgningsfrist, så søg gerne stillingen hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Vi gør opmærksom på, at rekrutteringsprocessen håndteres af EWIIs HR-funktion, og du vil derfor modtage mail m.m. fra EWIIs rekrutteringssystem.

Bliv en del af en attraktiv arbejdsplads
SERVIA ejes af energikoncernerne AURA, Bornholms Energi og Forsyning, Energi Viborg, EWII, Frederiksberg Forsyning, LEF, nef Fonden, Nord Energi, SEF og Vest-forsyning. Vi bistår vores ejere med højt kvalificeret rådgivning og assistance inden for juridiske opgaver, regulering, indkøb og udbud. Virksomheden bygger på et so-lidt fundament, som består af et hold af højt kvalificerede medarbejdere med man-ge års relevant erfaring.

SERVIA har kontorer i EWII-koncernens domicil i Kolding, og du vil derfor blive en del af et alsidigt fagligt miljø præget af passionerede medarbejdere. Vi er bevidste om, at kompetente og engagerede medarbejdere er en væsentlig forudsætning for at nå vores forretningsmæssige mål. Vi gør derfor en stor indsats for, at du kan ud-nytte og udvikle dine kompetencer i et meningsfyldt arbejde og under attraktive rammer, hvor vi blandt andet investerer i sikkerhed, arbejdsredskaber og sundhed.Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på www.servia.dk.

Kontakt
  • Martin Højberg Kjær
  • Juridisk chef
  • 28 44 18 55
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Servia, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.