Kantineassistent - formiddagsarbejde

Opslået 09-11-2022

Har du lyst til et deltidsjob i et godt miljø? Vi søger en kantineassistent, der skal varetage forskellige serviceopgaver. Arbejdstiden er hverdage mellem kl. 6 og kl. 14.
Ansøg nu

Elsker du at snakke ved kaffemaskinen? Det må du nemlig gerne i det her job. Vi er en grøn energivirksomhed på cirka 500 ansatte og du får blandt andet ansvar for opfyldning af kaffe, så det er en del af dit job at have smil på læben og godt humør ved kaffemaskinen, når du møder dine kolleger fra hele huset. Udover at være ansvarlig for kaffen skal du også være effektiv når opvasken skal tages. Vi har særligt behov for dig i formiddagstimerne, derfor er denne stilling på 33 timer, som primært ligger mellem kl. 6 og 14. 

Den kaffeansvarlige i køkkenteamet
Du bliver en del af vores gode køkkenteam på 7 medarbejdere, som omfatter en leder, kokke og kantineassistenter. Du vil sammen med en anden kantineassistent indgå i en fast turnus, så I begge bidrager til alle opgaver, der er fordelt på 2 adresser. Dine primære arbejdsopgaver bliver: 

  • Rengøring og opfyldning af kaffemaskiner
  • Opvask fra dagen før og i løbet af formiddagen
  • Rengøring, egenkontrol og varebestilling
  • Varemodtagelse, frugtordning og andre forfaldende opgaver.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med en kollega, hvor I i fællesskab planlægger jeres opgaver og laver nye effektive og gode rutiner.

Køkkenteamet serverer dagligt frokostbuffet for ca. 300 medarbejdere i vores personalerestaurant, som vi kalder FOODII. Derudover producerer vi take-away-retter og sørger for mødeforplejning for eksterne gæster. Vi producerer og sælger også morgenmad og laver lækkerier til weekendsalg. 

Stillingen er fast og på 33 timer der ligger mandag til torsdag kl.6.00-13.00 og fredag 6.30-14.00. Derudover vil du indgå i vores ferieplanlægning, så du i ferieperioder hjælper ekstra timer, når I på skift holder ferie – i disse perioder kan du komme på fuld tid. Derudover kan der blive brug for, at du træder til med kort varsel når dine kolleger bliver syge og når vi har arrangementer, kan du forvente enkelte eftermiddags- og aftenvagter. Vi holder ferielukket i ugerne 29 og 30 og mellem jul og nytår.

”Vi dyrker det gode samarbejde og taler åbent om tingene, og den mad vi serverer, er kendetegnet ved at være sund og ærlig”, Stine Kikkenborg, Afdelingsleder i køkkenet.

Erfaring med god service og let køkkenarbejde
For at du kan løfte opgaverne hos os, har du måske erfaring fra lignende jobs og har flair for, hvordan opgaverne kan løses smartere og hvordan arbejdet kan struktureres. Derudover har du smil på læben, et godt overblik, og er god til at planlægge din tid. Teamarbejde falder dig naturligt og du løser velvillig alle opgaver og du trives i en arbejdsdag, hvor du har faste daglige rutiner.
Du er positiv og går gerne foran med stor professionalisme, så du er med til at give vores kolleger og gæster en høj service. Du bidrager til arbejdsglæde og engagement i køkkenet. Vi kommunikerer meget i vores team, og for at sikre den gode drift, skal du være flydende i mundtlig dansk. Desuden skal du kunne begå dig på skrift.

Ansøgning 
Du ansøger om jobbet ved at skrive en kort ansøgning, et CV og lave en lille video, hvor du præsenterer dig selv. Alle tingene uploader du i vores rekrutteringssystem ved at klikke på ansøgnings-knappen. Søg så hurtigt som muligt, da vi løbende kalder til samtale.
Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på EWII.com. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte afdelingsleder Stine Kikkenborg på telefon 2688 3300.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 500 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje. I vores TREFOR selskaber sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn. 
 

Kontakt
  • Stine Kikkenborg
  • Afdelingsleder
  • +45 26 88 33 00
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • FOODII

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.