Kunderådgiver - energibranchen

Opslået 22-09-2021

Kan du omsætte kompleksitet til enkel kommunikation? Kan du lide at fordybe dig i en sag og få den løst?
Ansøg nu

Kan du forstå mange detaljer og formidle dette tydeligt til vores kunder? Vil du gerne være en del af et team, hvor vi hjælper hinanden? Så søg denne ledige stilling i vores kundeservice, hvor vi sætter en ære i den gode rådgivning.

Fordybelse i et fagområde

I vores kundeservice hjælper vi kunderne med deres spørgsmål om vores produkter og ydelser. Det er vigtigt, at du har lyst til at fordybe dig i vores fagområder og forstå dem helt til bunds. For at kunne svare ordentligt og præcist på kundernes spørgsmål, skal du have viden indenfor vores produktområder omkring markedsvilkår, regelsæt, kundeprocesser, dataflows m.v., og hvis du ikke har den viden i forvejen, så laver vi en god oplæringsplan for dig.

Kompetent og effektiv

Du tager helt naturligt ejerskab på kundens henvendelse og bruger din viden og vurderingsevne til at hjælpe kunden på kortest mulige tid og med bedst muligt resultat. Kunderne er meget forskellige, og det er den hjælp, de har behov for også. Det kan være, at du ikke altid kender det rigtige svar med det samme, men du får energi af de komplicerede spørgsmål og udfordringen i at løse dem.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet, at

 • opøve specialistviden om vores produkter
 • betjene kunder på mail og telefon, hvor du naturligt tager ejerskab på deres henvendelse
 • løse tungere og komplekse kundehenvendelser
 • dokumentere og videndele med teamet.

For at løfte opgaverne i stiliingen, er du kendetegnet ved, at du

 • har en stejl indlæringskurve og kan lide at fordybe dig i et fagområde
 • er god til at se, hvordan komplekse opgaver kan forenkles, og omsættes til kundebesvarelser
 • bliver ihærdigt ved, selvom tingene bliver besværlig, og at du er nysgerrig efter at finde en løsning
 • i dine tidligere job, hurtigt er opfattet som en nøglemedarbejder, der suger viden til sig.

Som person er du omgængelig, velovervejet og udstråler kompetence gennem telefonen og i din opgaveløsning er du kompetent, tillidsvækkende og effektiv. Du er god til at formulere dig i et letforståeligt sprog både i telefonen og på skrift. Det forventes, at du har erfaring med en tilsvarende stillin, måske ikke i samme branche, men så kan du dokumentere erfaringen på anden vis.

Stillingen er i Kolding og er i gennemsnit på 37 timer/uge og arbejdstiden placeres efter aftale i tidsrummet 8.00–16.15 samt fredag 8.00–15.15. Ca. 3-4 dage om måneden skal du forvente at arbejde til kl. 17.00. 

Afdelingen er kendetegnet ved en uformel omgangstone og høj fleksibilitet, og vi er et engageret team med gode kolleger, som brænder for kundeservice i verdensklasse.

Søg stillingen nu 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgnings-knappen. Når du har klikket dig ind på ansøgnings-knappen får du mulighed for at lave en lille video, og vi opfordrer dig til på videoen at fortælle om dine største styrker i forhold til at arbejde som kunderådgiver. Søg så hurtigt som muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte kundeservicechef Tommy Sørensen på telefon 3017 1946. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på EWII.com. Stillingen besættes så hurtigt som muligt og kan søges, så længe den er online på EWII.com. 

Kontakt
 • Tommy Sørensen
 • +45 30 17 19 46
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • EWII, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.