Kunderådgiver - sæt kulør på kundeoplevelserne

Opslået 09-02-2024

Elsker du at tale med alle typer af kunder? Og synes du, det er spændende at sætte dig ind i komplekse regler? Så bliv en del af et fantastisk rådgiverteam, hvor vi hjælper hinanden, sætter vores kunder først, undersøger kundernes spørgsmål til bunds og er med til at sætte grønne fodspor i vores samfund.
Ansøg nu

Vi søger lige nu nye kolleger til vores team af kunderådgivere. Så kan du se dig selv i et kundecenter som EWIIs, så skriv lidt om din erfaring i et CV og forbered gerne en lille håndholdt video fra din mobiltelefon, hvor du fortæller om dig selv. Upload det hele til os via ’ansøgningsknappen’ herunder. 
 
Grøn strøm og fiberbredbånd
Som kunderådgiver i EWII hjælper du kunderne ved at besvare deres spørgsmål om strøm, vand, varme og fiberbredbånd. Kunderne ringer og skriver til os, og de har typisk spørgsmål til deres regning, priser, regler på energimarkedet, eller hvornår de får fibernet installeret. 
 
For at kunne svare godt på kundernes spørgsmål, skal du have viden inden for vores forskellige produktområder, markedsvilkår, regler og kundeprocesser. Hvis du har teknisk flair, kan du også komme til at hjælpe vores kunder med rådgivning om trådløst internet. Men bare rolig: Hvis du ikke allerede kender til energiverdenen, sørger de gode kolleger i kundecenteret for, at du får du en grundig oplæring. 
 
"Du bliver en del af et fantastisk engageret, sjovt og hamrende skarpt team af dygtige kollegaer i en afdeling, som er kendetegnet ved en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på løbende at udvikle vores medarbejdere, alt efter hvad den enkelte har lyst til", fortæller afdelingsleder Jacob Peter Hansen.
 
Rådgivning, salg og permissions
Vores kunder er meget forskellige, og derfor rådgiver vi dem også individuelt. Måske kender du ikke altid det rigtige svar med det samme, men du får energi af de komplicerede spørgsmål og udfordringen i at finde frem til svaret.


Ud over at rådgive om strøm og fiberbredbånd, så hjælper vi også kunderne, så de altid får de produkter, der passer til dem. Og har du en sælger i maven, så er der mulighed for også at dyrke den side, men det er ikke et must for at søge stillingen.

Stillingen som kunderådgiver er i vores hovedkontor i Kolding. Vi er tæt på alle de kolleger og afdelinger, som er ansvarlige for at vores kunder hver dag har et driftssikkert fibernet, vand i hanen, fjernvarme i radiatoren og strøm i kontakten. Dine arbejdstider vil være mandag til torsdag fra 08.00 til 16.15, og fredag 08.00 - 15.15. I særligt travle perioder vil du kunne aftale ekstra timer. 
 
Kender du i forvejen til kundeservice via telefon og mail?
Det er en fordel, hvis du er vant til at have kundekontakt. Og har du erfaring fra kunderådgivning via telefon og mail, er det et ekstra plus. Det er nødvendigt, at du behersker it og kan navigere imellem forskellige systemer. Hvis du har kendskab til energibranchen, er det fint - men hvis ikke, skal vi nok lære dig alt det, du behøver. 
 
Som person udstråler du overskud, og kunderne kan næsten se dit smil igennem telefonen og i dine mailsvar. Du løser dine opgaver på en kompetent, tillidsvækkende og effektiv måde. Du er god til at formulere dig i et letforståeligt sprog både i telefonen og på skrift. Som kollega er du omgængelig, og du nyder at være en del af et godt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden.
 
Hvad kan vi tilbyde dig?:
Der er meget vi kan tilbyde, og hvis vi skal fremhæve nogle få ting, er det:
•    Gode dygtige kollegaer og en hverdag med masser af energi
•    Masser af udfordring i dagligdagen og mulighed for at udvikle dig i hele virksomheden
•    Attraktiv arbejdsplads i en større koncern
•    Fuldtidsstilling beliggende i Kolding med gode løn- og pensionsvilkår.
…og så har vi en super god kantine :-) 


Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.


I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Hør hvordan hverdagen er hos os 

Vil du være en del af vores kundecenter?  
Hvis du synes, det lyder spændende med et job i vores kundecenter, så send os dit CV og eventuelt en lille håndholdt video fra din mobiltelefon, hvor du præsenterer dig selv. Ved at klikke på ansøgningsknappen, kommer du frem til et skema, hvor du kan indtaste dit navn og uploade dit CV og video.


Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jacob Peter Hansen på telefon 26 88 33 59 eller på mail jaha@ewii.com. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk.

Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.

Kontakt
  • Jacob Peter Hansen
  • Afdelingsleder
  • 2688 3359
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • EWII

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.