Marketing Automation Specialist

Opslået 20-04-2023

Hos EWII er vi i gang med at udvikle vores digitale kundeoplevelse, og vi har brug for dig på holdet. Har du erfaring med Marketing Automation, og synes du, at det er spændende at opsætte målgrupper og kommunikationsflows? Vil du være med til at implementere og videreudvikle EWIIs nye platform for automatiseret marketing og kommunikation?
Ansøg nu

I EWII ønsker vi at skabe en sammenhængende digital kundeoplevelse gennem hele kunderejsen. Når vi kommunikerer med vores kunder og potentielle kunder, skal det derfor være muligt at differentiere vores budskaber, så de er personaliserede og relevante ud fra modtagerens situation, behov og præferencer. Derfor er vi i gang med at implementere en ny platform for automatiseret marketing og kommunikation, som sammen med vores nye hjemmeside og selvbetjeningsplatform, skal løfte den samlede digitale oplevelse for både kunder og potentielle kunder hos EWII.

Vi har en ambition om at være best-in-class, og vi har allerede vundet flere priser for vores digitale platforme og indsatser. Den samme ambition har vi for den nye platform, og i den forbindelse har vi brug for dig!

Implementering, drift og videreudvikling af vores nye platform

Som EWIIs nye Marketing Automation Specialist er din rolle at opbygge målgrupper og udvikle marketing- og kommunikationsflows samt at bistå dine kollegaer i Marketing & Kommunikation i, hvordan budskaber og indhold kan personaliseres gennem data.
Du kommer desuden til at deltage i implementeringen af den nye platform, og du bliver efterfølgende ansvarlig for at drifte og videreudvikle platformen sammen med dine kollegaer i Marketing og Kommunikation, samt vores IT-afdeling og eksterne samarbejdspartnere.

Dine typiske arbejdsopgaver vil være:

 • Opsætning og vedligeholdelse af dynamiske målgrupper ud fra den digitale kunderejse.
 • Udvikling af automatiserede marketing- og kommunikationsflows inkl. tilhørende processer og regler.
 • Sikre overblikket over aktive marketing- og kommunikationsflows samt løbende optimering gennem analyser, tests og eksperimenter.
 • Bistå dine kollegaer med at gøre kommunikationen personaliseret og relevant ud fra den tilgængelige data.
 • Omsætte forretningsbehov til databehov og sørge for, at vi har den rigtige data til rådighed til brug i målgrupper og vores kommunikationsflows.
 • Være med til at definere og være ansvarlig for at prioritere videreudviklingen af Marketing Automation platformen og teknologi med hjælp fra vores IT-afdeling og eksterne samarbejdspartnere
 • Analyse og rapportering af indsigter og resultater.

Hvem er du?

Du har et par års erfaring med Marketing Automation og har en god forståelse for, hvordan man opbygger målgrupper og automatiserede flows. Derudover er det et stort plus, hvis du også har erfaring med platformen Agillic, samt hvis du tidligere har arbejdet med abonnementstjenester.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Er imødekommende og evner at samarbejde med både nære kollegaer inden for din egen afdeling og kollegaer fra andre afdelinger, så vi når vores mål i fællesskab.
 • Har erfaring med kunderejser, og hvordan data, digitale kanaler og personaliseret kommunikation påvirker kundeoplevelsen.
 • Er analytisk og evner at identificere sammenhænge og uregelmæssigheder i store datasæt og processer.
 • Har en god teknisk forståelse og kommerciel tankegang – og evner at kombinere disse.
 • Er interesseret i at holde dig løbende orienteret om metoder, processer og best practice inden for marketing automation-disciplinen.
 • Har en god system- og dataforståelse og en interesse i at forstå arkitekturen og relationen mellem forskellige systemer og platforme, såsom marketing automation, CMS, CRM og Datawarehouse.

Hvem er vi?

I Marketing & Kommunikation er vi 18 dedikerede og ambitiøse medarbejdere. Vi arbejder med alt fra udvikling af content, markedsføring på sociale medier og Google Ads, leadgenerering, konverteringsoptimering, SEO, webanalyse, kampagneudvikling og -eksekvering, Marketing Automation, digitale brugerrejser, udvikling af vores digitale kanaler, sponsorater og meget mere.

Det tilbyder vi

Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

Sæt et grønt fodspor sammen med os 

I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  
 
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Skal jobbet være dit?

Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Mette Daugård, Direktør for Marketing og Kommunikation, på tlf. 2810 7237 eller mela@ewii.com. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedInFacebook og Instagram

Stillingen besættes hurtigst muligt og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk 

Kontakt
 • Mette Daugaard Larsen
 • Direktør
 • 28 10 72 37
Ansøgningsfrist
 • 30-06-2023
Hvor
 • Marketing og Kommunikation, Kokbjerg 30

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.