Elektriker til gadelys

Opslået 31-01-2024

Vi har masser at lave med at sørge for lys i gaderne og dermed øge trafiksikkerheden for tusindvis af borgere i hele Trekantområdet – derfor mangler vi dig som kollega. Du bliver en del af et kompetent team bestående af dygtige elektrikere, og din dagligdag vil foregå i et arbejdsmiljø præget af selvstændighed, godt samarbejde og fokus på din personlige sikkerhed i arbejdet.
Ansøg nu

Vi har masser at lave med at sørge for lys i gaderne og dermed øge trafiksikkerheden for tusindvis af borgere i hele Trekantområdet – derfor mangler vi dig som kollega. Du bliver en del af et kompetent team bestående af dygtige elektrikere, og din dagligdag vil foregå i et arbejdsmiljø præget af selvstændighed, godt samarbejde og fokus på din personlige sikkerhed i arbejdet.

Velkommen til EWII Teknik

EWII Teknik er en del af EWII, som er en regional energikoncern beliggende i Kolding. Din hverdag som montør i EWII Teknik vil være både travl og spændende med opgaver indenfor drift, vedligehold, ombygning og renovering af belysning i hele Trekantområdet. Stemningen hos os er uformel og udviklende, og alle dine kolleger er klar til at hjælpe dig godt i gang.

Som nyansat i EWII Teknik vil du få en grundig oplæring af dine kolleger, og du vil både få selvstændige opgaver og opgaver, der kræver samarbejde og koordination med teamet – alt sammen i tæt dialog med vores projektledere på kontoret i Kolding.

Mere konkret vil dine opgaver være:

 • Ombygning og renovering af gadelys samt udelys for store kunder f.eks. kommuner
 • Daglige drifts- og vedligeholdelsesopgaver af gadelys, udelys, trafiksignaler
 • Fejlfinding og reparation af armatur, skabe og kabelfejl

Mindre projektopgaver, indenfor f.eks:

 • Installation af ladestandere
 • Byggestrøm
 • Boldbaner
 • Stikledninger

Som en del af dine arbejdsredskaber har du gulpladebil, computer og iPhone til rådighed. Det vil være en fordel, hvis du bor i Trekantområdet eller nærliggende kommuner.

Arbejdstiderne er fra kl. 7.00 til 15.30 mandag-torsdag og kl. 7.00 til 12.00 om fredagen.

Din baggrund
Du har erfaring med at arbejde med udelys, gadelys eller trafiklys. Det vil selvfølgelig være en fordel, hvis du er uddannet elektriker, men det er ikke en nødvendighed. Bare du har teknisk forståelse indenfor opgaverne. 

Du er vant til at arbejde med IT og har et kørekort i kategori B. Har du kørekort kategori C1 eller E vil være et ekstra plus. Som person er du god til at træffe beslutninger, er kundemindet og du er klar til at give dig i kast med mange forskellige typer af opgaver. Du er en stabil medarbejder og kan lide at arbejde udendørs.

Vægter du også familielivet højt?
Hos EWII Teknik A/S kan vi tilbyde dig en attraktiv arbejdsplads i en spændende branche, hvor markedet giver faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling.

Vi prioriterer kurser og efteruddannelse af vores medarbejdere højt, og vi har et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor du har gode fysiske rammer og mulighed for at få indflydelse og tage ansvar.

Desuden arbejder vi med respekt for etik og miljø og vi har fordelagtige personaleforhold, herunder god pensionsordning, sundhedsforsikring, behandlingsgaranti, fri mobil m.m.

Hvorfor arbejde i EWII?

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores over 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen.

Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

Vi venter på dig
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende. 

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte afdelingsleder Kent Brændekilde Schødts på tlf. 24 79 66 26.

Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på EWII.com. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram

Vi indkalder løbende til samtaler, så søg gerne så hurtigt så muligt.
 

 

Kontakt
 • Kent Brændekilde Schødts
 • Afdelingsleder
 • 24 79 66 26
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • EWII

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.