Økonomiassistent

Opslået 11-11-2022

Har du erfaring med debitor- og kreditorbogføring, og har du mod på at få ansvar for flere selskaber? Sætter du en ære i at nå dine deadlines og bidrage til, at den daglige drift altid kører? Og vil du samtidig være en del af en virksomhed, hvor det er nysgerrigheden, der driver os, og hvor vi sætter en ære i at spille hinanden gode?
Ansøg nu

En del af en virksomhed i udvikling, hvor du får mulighed for at udvikle opgaver og processer  
Hos EWII bliver du en del af en mellemstor og moderne virksomhed i rivende udvikling. Vi er en kompleks koncern med både forsyningsvirksomheder og en kommerciel forretning, så du får rig mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer. 

Som økonomiassistent bliver du en del af en økonomiafdeling på 23 medarbejdere fordelt på to teams: bogholderi og økonomistyring, hvor du bliver en del af bogholderiet. I vores økonomiafdeling har vi en uformel omgangstone, og der er et højt fagligt niveau inden for alle områder af de økonomiske discipliner. Du får rig mulighed for at få indflydelse på løsningen af dine opgaver samt at optimere på vores eksisterende processer. Dine kompetencer vil derfor være et naturligt omdrejningspunkt i løsningen af dine opgaver, men også i den daglige sparring og videndeling på tværs af afdelingen. 

Stillingen er på fuld tid, og du vil referere til afdelingslederen for bogholderiet.

En alsidig stilling i tæt samarbejde med forretningen 
Sammen med dit team bliver du medansvarlig i forhold til, at de daglige driftsmæssige opgaver bliver løst, og du vil opleve at arbejde tæt sammen med de selskaber, du får ansvaret for. 

Dine opgaver vil bl.a. indbefatte: 

 • Bogføring, afstemning og gennemførelse af finansielle transaktioner     
 • Kvalitetssikring og aflevering af datagrundlag til afdelingens controllere  
 • Kundekontakt i forbindelse med indbetalinger
 • Sikre korrekt behandling af moms og afgifter  
 • Kreditorbogholderi
 • Fakturering
 • Løbende optimering af processer og arbejdsgange

Grundig og serviceminded
Du er uddannet økonomiassistent, og du har erfaring med tilsvarende økonomiopgaver fra en lignende stilling. Vi har en forventning om, at du er stærk i ERP-systemer og Office-pakken. Vi arbejder med Microsoft D365 Finance and Operations.

Personligt har du et fagligt fokus på både proces- og datakvalitet, og du er effektiv, positiv og skaber dialog med dine kolleger både i og udenfor teamet, så dine kolleger og selskaber altid mødes af en høj service. Du har værktøjskassen i orden i forhold til at løse dine driftsmæssige opgaver, men du motiveres samtidig af at gøre det komplekse simpelt. Gennem formidling og sparring omkring økonomi og vores processer, skaber du hurtigt overblik og nytænkning.  
 

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

Vi har en arbejdsplads, hvor vi passer godt på hinanden og har et stort fokus på et bæredygtigt arbejdsliv. Vi har mange attraktive personaleforhold og nyder bl.a. godt at en sund kantineordning, som laver alt mad fra bunden og primært af lokale råvarer. Derudover har vi en rigtig god pensions- og sundhedsordning, en aktiv personaleforening og et motionsrum.

Er du vores nye kollega? 
Så ser vi frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte økonomichef, Harald-Åge Mortensen, på telefon 26 88 34 40. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.com.  

Stillingen besættes hurtigst muligt. Opslaget tages ned når stillingen er besat.  

Kontakt
 • Harald-Åge Mortensen
 • Økonomichef
 • 26 88 34 40
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • EWII, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.