Økonomiassistent med erfaring indenfor moms og afgifter

Opslået 18-06-2024

Kom og nørd regnskaber sammen med os! Vi mangler lige nu dig og dine kompetencer til at fuldende vores team
Ansøg nu

Kom og nørd regnskaber sammen med os! Vi mangler lige nu dig og dine kompetencer til at fuldende vores team

Bliv en del af en virksomhed i rivende udvikling
Hos EWII bliver du en del af en mellemstor og moderne virksomhed i rivende udvikling. Som økonomiassistent bliver du en del af en økonomiafdeling på ca. 35 medarbejdere fordelt på fire teams: Bogholderi, Regnskab, Økonomistyring samt Systemer & Processer, hvor du bliver en del af Bogholderiet. Du vil komme til at have daglige sparring og vidensdeling på tværs af de fire teams.

En rolle med afveksling og tæt samarbejde med forretningen
Sammen med dit team bliver du medansvarlig for, at de daglige driftopgaver bliver løst, og du vil opleve at arbejde tæt sammen med de dele af forretningen, du får ansvaret for. I den forbindelse vil du gradvist også få muligheden for at udvikle og optimere opgaveløsningen og processerne. Derudover får du også et særligt ansvar for behandling af moms og afgifter på tværs af alle forretningsområder. 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Sikre korrekt behandling af moms og afgifter i alle forretningsområder
 • Bogføring og afstemning af konti
 • Håndtering af kreditor- og debitorstyring
 • Fakturering og betalinger
 • Månedsafslutning
 • Kvalitetssikring og aflevering af datagrundlag til Regnskab

Stillingen er på fuld tid, og du vil referere til afdelingslederen for Bogholderiet.

Er du en regnskabsrytter med gode kommunikationsevner?
Som person er du af natur grundig og serviceminded. Du har en relevant uddannelse og du har solid erfaring med tilsvarende økonomiopgaver.

Derudover forventer vi, at du:

 • Er stærk i ERP-systemer og Office-pakken (Microsoft D365 Finance and Operations)
 • Er effektiv, positiv og skaber dialog med dine kolleger både i og udenfor teamet
 • Leverer en høj service – både overfor kolleger og forretningen
 • Motiveres af at gøre det komplekse simpelt
 • Formår at skabe et hurtigt overblik og er god til at nytænke

Det tilbyder vi
I vores økonomiafdeling har vi en uformel omgangstone, og der er et højt fagligt niveau inden for alle områder – begge dele vil du kunne mærke fra dag ét.

Vi sætter en ære i at nørde regnskaber og supportere samarbejdspartnere med et smil på læben. På tværs af alle afdelinger har vi et stærkt socialt fællesskab i EWII-Koncernen, hvor vi løbende hen over året afholder arrangementer. Udover gode kollegaer og sparringspartnere for du bl.a.:

 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Gode muligheder for fleksibilitet i arbejdsdagen
 • Talrige sociale arrangementer

Vi har desuden en arbejdsplads, hvor vi passer godt på hinanden og har et stort fokus på et bæredygtigt arbejdsliv.

Hør hvordan hverdagen er hos os  

Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her. 

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.  

Er du vores nye kollega?
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Clausen på telefon 23 33 88 52. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.comEr du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram

Stillingen besættes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Du kan søge stillingen, så længe den er online på ewii.com.

 

Kontakt
 • Mette Charlotte Larsen Clausen
 • Gruppeleder
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • Bogholderiet

Attraktiv arbejdsplads, meningsfuldt arbejde og rummelig kultur

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Forretning med holdning rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.