Økonomiassistent

Opslået 13-10-2021

Har du flair for tal og regnskab, og er du klar til nye udfordringer i en moderne virksomhed med mange dygtige kolleger? Så er du vores nye økonomiassistent.
Ansøg nu

Vi søger en ansvarlig og struktureret økonomiassistent til vores økonomiafdeling i Kolding. Du får, med reference til afdelingslederen, ansvaret for et eller flere selskaber, hvor du får mulighed for at anvende samt udvikle dine kompetencer. Du får ligeledes rig mulighed for at blive udfordret, da EWII er en koncern, som byder på både forsyningsvirksomheder og kommercielle virksomheder i vækst. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:   

 • Fakturering
 • Daglig konterings-/bogføringsopgaver
 • Hjælp til opfølgning af projekter
 • Afstemninger: debitorer/kreditorer/finans
 • Momsafregning
 • Support til forretningerne, herunder projektleder og udekørende montør

Du bliver tilknyttet økonomiafdelingen, som består af 18 medarbejdere fordelt på tre teams: bogholderiet, regnskab og økonomistyring, hvor du bliver en del af bogholderiet. Du har derudover et tæt samarbejde med de selskaber, som du får ansvaret for.

Omhyggelig og serviceminded
Som kollega trives du med rutineprægede opgaver samt interesserer dig for processer og datakvalitet. Det forventes, at du arbejder struktureret med dine opgaver og har en god balance mellem overblik og detalje. Du trives med at sidde selvstændigt med dine opgaver men kan også samarbejde i teams.

Vi skaber sammen den gode dialog, og hertil hører det, at du er god til at kommunikere med kunder såvel som kollegaer, hvor du holder den gode tone, selv når hverdagen bliver travl. 

Vi arbejder med Microsoft D365FO, og det er en fordel, hvis du har erfaring med ERP-systemer og Office-pakken.

Forretning med hjerte  
Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag. Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling, og sammen med ca. 450 andre fremsynede og resultatskabende medarbejdere kan du være med til at sikre en grøn og bæredygtig omstilling.
Vi har rødderne i hjertet af Trekantområdet, hvor vi passer godt på vores fælles infrastruktur. Vi skaber en altid tilgængelig, konkurrencedygtig og fremtidssikret el-, vand-, varme- og fiberforsyning på et niveau, der sætter Trekantområdet på verdenskortet. Ligeledes rådgiver vi om energi, forskning og udvikling af fremtidens klimavenlige energiteknologier.
Vi driver en god og ansvarlig forretning med et højt aktivitetsniveau og går forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet. Mød Ole, Pernille, Morten og Maria i filmen
 her. Har du ligesom dem lyst til at være en del af vores stærke og sunde fællesskab, så søg stillingen.

Søg stillingen nu  
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte afdelingsleder Anders Ullerup-Aagaard på tlf. 30 17 19 47. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på ewii.dk.

Kontakt
 • Anders Ullerup-Aagaard
 • Afdelingsleder
 • 30 17 19 47
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • EWII, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.