Planlægningsassistent til EWII Fibernet

Opslået 14-01-2022

Vil du være en del af det team der arbejder med at få vores lynhurtige fibernet ud til alle i Trekantområdet? EWII Fibernet søger en planlægningsassistent til en nyoprettet stilling, der understøtter planlægningsfunktionen.
Ansøg nu

Planlægning af projekter
Din fornemmeste opgave bliver at understøtte den samlede kundeoplevelse gennem så effektiv og kvalitetsbevidst planlægning som muligt. Du vil assistere den overordnede planlægning for udrulning af fibernet, og du får et selvstændigt ansvar for delelementer som indgår i det samlede produktionsflow. Du får snitflader til både den interne projektafdeling og eksterne samarbejdspartnere og du kommer til at kende hele værdikæden.

Et udpluk af dine hovedopgaver:

 • Sikre kontinuerlig arbejdspulje til eksterne samarbejdspartnere
 • Løbende koordinering med projektledere, underleverandører mm.
 • Oprette projekter i vores systemer
 • Følge op på igangværende projekter og sikre overholdelse af deadlines
 • Vedligehold og oprydning af data
 • Håndtering af materialer til projekterne
 • Udarbejdelse af rapporteringsmateriale

Din baggrund
Din faglige og uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende for denne rolle. Vi leder efter dig, som er helt naturlig proaktiv i din kommunikation og har en struktureret koordineringsevne. Du kan enten have erfaring fra en lignende stilling eller være nyuddannet.  Det vigtigste for os er, at du har et stort drive og lysten til at dygtiggøre dig inden for planlægning.  

Det er et krav, at du har gode Excel evner samt dataforståelse. Du har generelt flair for at sætte dig ind i nye systemer og it-værktøjer.

Du er detaljeorienteret og struktureret og i stand til at bevare overblikket og god til at håndtere skiftende arbejdsopgaver med mange involverede interessenter. 

Forretning med hjerte
Det er med god grund, at vi har ca. 500 passionerede medarbejdere. Vi lægger top-in-class på arbejdsglæde, og vi er stolte af hver dag at være med til at gøre en forskel for vores kunder. Vil du være en af vores passionerede kolleger, arbejde i sunde og attraktive rammer og være med til at udvikle, tænke nyt og sikre en bæredygtig fremtid? Det vil bl.a. Ole, Pernille og Maria, som du kan møde i filmen her.  

Skal du med på holdet?
Så send os din ansøgning ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Theis von Moos på mobil 3017 1901.
Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.com.  

Stillingen besættes hurtigst muligt, og vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Så snart vi har fundet den rette kandidat vil stillingsopslaget blive fjernet. 

Kontakt
 • Theis von Moos
 • Afdelingsleder
 • +45 30 17 19 01
Ansøgningsfrist
 • 14-02-2022
Hvor
 • Netsupport, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.