Praktikant - data, tal og avancerede afregningssystemer

Opslået 01-03-2023

Læser du til finansbachelor og har brug for en praktikplads? Vil du lære energibranchen at kende og arbejde med data, tal og avancerede afregningssystemer, så er denne praktikplads til dig.
Ansøg nu

Vil du skabe et godt fundament for din karriere, i en branche hvor vi bidrager til bæredygtighed og har hånden på kogepladen hver dag.

Vi søger en praktikant som har lyst til en karriere indenfor energibranchen og som brænder for data og tal og elsker at sætte sig ind i avancerede systemer. Vi er ansvarlig for at generere fakturaer til vores 170.000 kunder, og det betyder, at du som praktikant får mulighed for at arbejde med:

  • Avancerede it-systemer
  • Bearbejdning af store datasæt
  • Analyser på problemstillinger
  • Kendskab til faktureringsprocesser
  • Lovgivning på energimarkedet

Derudover giver vi dig muligheden for at være en del af et spændende miljø, med et godt teamwork og mulighed for faglig og personligudvikling.

Har du spørgsmål til et praktikophold, kan du kontakte afdelingsleder, Keld Martin Møller på 2479 6620 eller på kmol@ewii.com.

Klik på ansøgningsknappen, og søg stillingen som praktikant hos os. Se også mere om os her: Hør hvordan hverdagen er hos os  

Sæt et grønt fodspor
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  
 
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.  

Kontakt
  • Keld Martin Møller
  • afdelingsleder
  • 24 79 66 20
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Afregning, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.