Praktikant eller studentermedhjælper - styrk din karriere og faglighed hos os

Opslået 01-03-2023

Hos EWII arbejder vi med energi og bæredygtige løsninger, og som praktikant eller studentermedhjælper får du indsigt i energimarkedet og kommer til at boltre dig i avancerede it-systemer og masser af data
Ansøg nu

Kickstart din karriere

Hos EWII arbejder vi med energi og bæredygtige løsninger, og som praktikant eller studentermedhjælper får du indsigt i energimarkedet og kommer til at boltre dig i avancerede it-systemer og masser af data

Forretningssupport, hvor vi arbejder med Microsofts platforme inden for både Dynamics 365 og Datawarehouse.

Vores platforme er meget omfangsrige, da de spænder fra tilbud- og ordrehåndtering af vores produkter til oprettelse, planlægning og udførsel af opgaver i vores infrastruktur i hele Trekantområdet. Vi lover dig, at der venter dig en masse læring du med sikkerhed kan bruge i mange år fremover.

Vi arbejder efter SCRUM, og du skal både udvikle nye løsninger, udvide eksisterende og supportere brugerne med fejlrettelser. Du får blandt andet mulighed for at:

 • Udvikle løsninger i Dynamics 365 med brugen af Power Platformen herunder især Power Automate
 • Implementere leverancerne i forretningen via planlagte sprints
 • Gennemføre deploy af løsningerne ved hjælp af Azure pipelines
 • Klargøre user stories og designe løsninger til gennemførsel
 • Det er ikke kun spændende opgaver, du får. Som vores nye kollega i Forretningssupport får du også:
 • Blive en del af et fagligt skarpt team af kolleger, der har det sjovt sammen - også når vi har travlt
 • Et skønt kontorfællesskab med gode kolleger, der går efter kaffen sammen og spiser en sund fællesfrokost i kantinen
 • En leder der hjælper dig med at udvikle dig i den karriereretning, du ønsker

Mulighed for at deltage i en masse sociale arrangementer med resten af koncernen – Forretningssupport er altid stærkt repræsenteret!

Har du spørgsmål til enten praktikforløb eller en stilling som studentermedhjælper vil afdelingsleder Martin Engmark meget gerne modtage et opkald på 41 88 23 62 eller en e-mail på maen@ewii.dk

Scan QR-koden som sender dig direkte ind på jobopslaget på vores hjemmeside. Her kan du nemt søge stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen.   

Se mere om os her: Hør hvordan hverdagen er hos os  

Sæt et grønt fodspor
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.  

Kontakt
 • Martin Engmark
 • Afdelingsleder
 • 41 88 23 62
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • Forretningssupport, Kokbjerg 30, 6000, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.