Product Owner til Microsoft Dynamics 365

Opslået 09-09-2021

Vil du arbejde med Microsofts nyeste teknologier i en spændende og fremsynet virksomhed? Vi søger en Product Owner, der skal hjælpe os med at få det fulde udbytte af Dynamics 365.
Ansøg nu

Du bliver en del af Forretningssupport, en afdeling på 12 dygtige og engagerede kolleger med ansvaret for applikationslandskabet i EWII. Vores opgave er at være bindeleddet mellem forretningsbehov og systemfunktionalitet. Vi udvikler og implementerer værktøjer, der kan hjælpe EWII med at blive mere effektiv. Vi leverer innovative, digitale løsninger, hvor vi kombinerer nye teknologier med procesoptimering. 

Dine kolleger i Forretningssupport er en skøn blanding af mange forskellige kompetencer, som vi altid prøver at udnytte for at skabe de bedste løsninger. Der er godt humør i afdelingen, og vi er gode til både at arbejde og have det sjovt i en travl hverdag. 

Effektive løsninger 

Måske er du i dag udvikler og vil gerne løfte blikket på hele D365-platformen. Din rolle er at deltage i opbygningen, udviklingen og vedligehold af fremsynede løsninger og værktøjer inden for bl.a. Customer Engagement/CRM, Field Service og Finance samt kommende applikationer inden for Dynamics 365 platformen. 

Vi arbejder efter den agile metode, SCRUM, og du skal sørge for fortsat at udvikle vores anvendelse af SCRUM, så vi udnytter tid og kompetencer bedst muligt.  

Dine konkrete opgaver bliver at  

 • Holde øje med og kende roadmap fra Microsoft og andre relevante leverandører 

 • Varetage og facilitere backlog af både fejl, ændrings- og udviklingsønsker, samt skabe synlighed omkring arbejdet 

 • Kende forretningens prioriteter 

 • Planlægge og styre sprints 

 • Sikre at ”user stories” er præcist defineret 

 • Være ansvarlig for at backloggen prioriteres i henhold til strategi og mål 

 • Optimere udviklingsindsatsen og driftshåndteringen 

 • Sikre det gode samarbejde med interessenterne i forretningen 

Passioneret og nysgerrig 

Du har et stærkt ønske om at levere gode og effektive løsninger for automatisering og effektivisering, som giver værdi til forretningen. Du har en relevant erhvervs- og uddannelsesmæssig baggrund, hvor du formentlig har arbejdet med udvikling af Dynamics 365 platformen. Du skal have lyst og evnen til at sætte dig ind alle de spændende forretningsområder, som findes I koncernen.  

Forretning med hjerte  
Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag. Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling, og sammen med ca. 450 andre fremsynede og resultatskabende medarbejdere kan du være med til at sikre en grøn og bæredygtig omstilling.

Vi har rødderne i hjertet af Trekantområdet, hvor vi passer godt på vores fælles infrastruktur. Vi skaber en altid tilgængelig, konkurrencedygtig og fremtidssikret el-, vand-, varme- og fiberforsyning på et niveau, der sætter Trekantområdet på verdenskortet. Ligeledes rådgiver vi om energi, forskning og udvikling af fremtidens klimavenlige energiteknologier.

Vi driver en god og ansvarlig forretning med et højt aktivitetsniveau og går forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet. Mød Ole, Pernille, Morten og Maria i filmen her. Har du ligesom dem lyst til at være en del af vores stærke og sunde fællesskab, så søg stillingen.

Søg stillingen nu 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgnings-knappen.  Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte afdelingsleder Martin Engmark på tlf. 41 88 23 62. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på EWII.dk. Stillingen besættes så hurtigt som muligt og kan søges, så længe den er online på EWII.dk.

Kontakt
 • Martin Engmark
 • Afdelingsleder
 • 41 88 23 62
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • EWII, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.