Projektleder til nyt stort afregningssystem

Opslået 26-09-2021

Vil du være med til at skabe fremtidens afregningsplatform til energimarkedet og kan du gennemføre en digital transformation i et internationalt it-udviklingsmiljø, så har vi brug for dig.
Ansøg nu

Vi er i gang med at implementere et topmoderne afregningssystem og vi mangler dig, som skal være vores projektleder på en del af projektet. Dit ansvar bliver at sikre fremdriften i din del af projektet og bevare overblikket samt understøtte teamets funktioner i implementeringsfasen. Teamet består både af EWIIS egne dygtige medarbejdere og kompetente leverandører både i DK og internationalt.
 

Projektledelse i et internationalt samspil

Du vil blive leder af et track i projektet, og i den forbindelse skal du tage ansvaret for at sikre effektiv beslutningstagning i samspil med de relevante interessenter hos såvel forretningen som leverandører. Du kommer til at arbejde i en afvekslende hverdag med mange forskellige koordineringsopgaver, og din rolle er at få samarbejdet til at køre problemfrit på tværs af kulturer og virksomheder. Du sikrer overblik og rapportering direkte til programlederen.

Når afregningsplatformen er godt implementeret, vil du løbende skulle tage ansvar for større og mindre projekter i afregningsafdelingen og servicere forretningen så disse kan nå deres strategiske målsætninger. Der vil også være opgaver relateret til den daglige drift af systemet.


Resultatorienteret teamplayer

Vi forestiller at du kommer med en baggrund inden for afregning i energi og forsyningsbranchen, eller at du er projektleder som har lyst til at kaste dig over de komplekse problemstillinger i en afregningsafdeling. Du er målrettet og har mod på at kaste dig ud i udfordringerne, du er god til at finde løsninger og inddrage relevante interessenter. 

Du har let ved at sætte dig ind i nye fagområder og forskellige IT systemer, måske har du allerede et godt kendskab til Microsoft D365/CRM.  Kendskab til enten forsyningsbranchen eller bredbånd er en fordel, men ikke et krav. Du kan begå dig på engelsk i skrift og tale, da implementeringspartneren har internationale medarbejdere.


Hvem er vi?

Vi er en del af EWIIS Backoffice, som udover afregningsafdelingen består af inkasso og forretningssupport. Afregningsafdelingen består af 12 kompetente medarbejdere, hvoraf de fleste også bidrager til i projektet. Vi har et højt ambitionsniveau, men altid plads til en sjov bemærkning og et stykke kage. ”Medarbejderne i Backoffice brænder for deres arbejde og der en utrolig god stemning” udtaler May-Britt Thomsen programleder i EWII.

 

Omkring projektet

Mange energiselskaber i Danmark står overfor en udskiftning af afregningssystemet. Det er en helt vital funktion i et energiselskab, og den danner grundlag for fremtidige markedsmæssige muligheder. I EWII har det en særlig stor betydning, fordi vi er et multiforsyningsselskab, hvor vi afregner el, vand, varme, bredbånd og en række andre produkter til energimarkedet – herunder varmepumper.

EWII har valgt at indføre et standardafregningssystem fra Powercloud, der har udviklet og implementeret systemet i Tyskland, hvor de i dag afregner flere afregningspunkter end der findes i hele Danmark tilsammen. Powercloud tilpasser systemet til de danske markedsforhold i samarbejde med Accenture. Når vi har valgt Powercloud, er det ikke kun fordi, det bygger på den nyeste teknologi men også fordi, vi gerne vil sikre en costeffektiv videreudvikling og vedligeholdelse.  Det opnår vi bedst som en del af meget stor kundebase.

EWII har valgt en klar digitaliseringsstrategi, hvor vi gør brug af en moderne systemarkitektur til underbygning af alle vores forretningsområder. Det er en central del af vores strategi. Og vi kan ikke vente længe med implementeringen. Vi er i fuld gang nu. 

 

Forretning med hjerte  
Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag. Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling, og sammen med ca. 450 andre fremsynede og resultatskabende medarbejdere kan du være med til at sikre en grøn og bæredygtig omstilling.

Vi har rødderne i hjertet af Trekantområdet, hvor vi passer godt på vores fælles infrastruktur. Vi skaber en altid tilgængelig, konkurrencedygtig og fremtidssikret el-, vand-, varme- og fiberforsyning på et niveau, der sætter Trekantområdet på verdenskortet. Ligeledes rådgiver vi om energi, forskning og udvikling af fremtidens klimavenlige energiteknologier.

Vi driver en god og ansvarlig forretning med et højt aktivitetsniveau og går forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet. Mød Ole, Pernille, Morten og Maria i filmen i filmen til her. Har du ligesom dem lyst til at være en del af vores stærke og sunde fællesskab, så søg stillingen.

Søg stillingen nu  
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte afregningsleder Keld Martin Møller.  Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.com.
Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på ewii.dk

Kontakt
  • Keld Martin Møller
  • afdelingsleder
  • 24 79 66 20
Ansøgningsfrist
  • 26-10-2021
Hvor
  • EWII, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.