Risk Controller til energihandel

Opslået 25-08-2023

Har du en detaljeorienteret tilgang til opgaverne og motiveres du af at få tingene til at stemme? Sætter du en ære i at sikre et korrekt grundlag for risiko- og økonomirapporteringen? Har du lyst til at være med til at fastsætte procedurerne i takt med, at forretningen udvikler sig
Ansøg nu

Har du en detaljeorienteret tilgang til opgaverne og motiveres du af at få tingene til at stemme? Sætter du en ære i at sikre et korrekt grundlag for risiko- og økonomirapporteringen? Har du lyst til at være med til at fastsætte procedurerne i takt med, at forretningen udvikler sig? Så søg denne stilling som Risk Controller, hvor du kommer helt tæt på vores energy trading.

Central rolle, der sikrer processerne bag forretningen
Du kommer til at indgå i Risk Management-afdelingen, hvor vi har et tæt samarbejde med EWII Markets, der er en førende aktør i energisektoren og har en vigtig rolle i den grønne omstilling. Forretningsområdet udvikler sig hastigt, og derfor søges en Risk Controller, der kan samle trådene og sikre, at vores data er korrekte, og at processerne bag forretningen fungerer. 

Dine ansvarsområder 
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores Trading-afdeling, Portfolio Management og Risk Manageren vil være din daglige kontaktperson. Du vil være ansvarlig for den kontrol og de procedurer, der sikrer, at vi har det korrekte overblik over forretningsområderne, og at det administrative bagved er på plads.

Du vil få en bred vifte af opgaver, herunder:

  • Afstemning af energihandler og positioner i forhold til andre aktører
  • Kontrol af afregninger
  • Sikring og optimering af processer
  • Kontakt med børser, clearingpartner, banker m.fl. om administrative processer
  • Indberetninger til myndigheder
  • Rapportering
  • Inddragelse i risikostyringen.

Hvis du er nysgerrig efter at se mere om os kan du klikke ind på dette link: Hør hvordan hverdagen er hos os.


Det tilbyder vi
Hos os får du en spændende mulighed for at udvikle din karriere i en virksomhed, der prioriterer medarbejdernes trivsel, udvikling og work life balance. Du vil komme til at arbejde i et højt kvalificeret og lærerigt miljø inden for energihandels-verdenen. 

”I Risk Management-afdelingen er der god mulighed for at præge, hvordan opgaverne skal løses. Det sker i et godt og åbent samarbejde med vores kolleger i EWII Markets og i resten af organisationen. Her er altid noget at lære og ofte nye processer at tage stilling til, da forretningen er i vækst. Det betyder, at det altid er spændende at gå på arbejde.”, fortæller Jette Due Hansen, der er Risk Manager i EWII-koncernen

Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum – du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

Vi forestiller os, at du: 
•    Har en videregående uddannelse, gerne inden for økonomi
•    Har erfaring med kontrol- og afstemningsopgaver
•    Har sans for detaljerne, men samtidig bevarer overblikket
•    Er god til Excel – og muligvis også kan noget VBA eller SQL

Derudover leder vi også efter en kollega med nogle gode personlige kompetencer, som passer både ind i jobbet og i vores kultur. For eksempel vægter vi højt, at du har stærke tværfaglige samarbejdsevner, men at du også samtidig kan sige både fra og til. Derudover er det en fordel, hvis du er kendetegnet ved at arbejde struktureret, har en analytisk tankegang og trives med driftsopgave og have mod på at sætte dig ind i komplekse systemer og processer. Derudover bør du beherske engelsk – både i skrift og tale

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. 

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.
I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje. 

Skal jobbet være dit?   
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende. 


Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Risk Manager, Jette Due Hansen, på jeha@ewii.com eller på telefon 26883395. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på Linked InFacebook og Instagram.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk. 


 

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • EWII

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.