Scrum Master med lyst til at bidrage til EWIIs agile transformation

Opslået 04-03-2024

Har du en baggrund som Scrum Master, og lysten til at bidrage til EWIIs transformation på den agile rejse? Så har vi med stor sandsynlighed jobbet til dig! Vi søger nemlig en erfaren Scrum Master, som skal være med til at udvikle agile univers hos EWII. Området er forankret i vores tværgående PMO, som ligeledes driver EWIIs strategiske projekter.
Ansøg nu

EWII er en virksomhed i vækst, og med afsæt i vores digitale agenda, har vi i 2023 søsat de første agile teams. I 2024 følger vi op med flere teams, som har til opgave at vedligeholde og udvikle forretningens vigtigste platforme.


Bliv en del af et stærkt hold

Du vil blive ansat i vores PMO i Kolding, hvorfra du kommer til at samarbejde med hele organisationen, forretningsenhederne såvel som stabsfunktionerne. Du får dels en rolle som Scrum Master i et eller flere af EWIIs agile teams, men du kommer også til at bidrage til den agile rejse i samarbejde med vores andre Scrum Masters og vores Agile Delivery Manager.

Du ansættes i et miljø med engagerede og passionerede kolleger, som værdsætter et godt og uformelt arbejdsmiljø - hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på dine egne opgaver.


Hør hvordan hverdagen er hos os 


Dine ansvarsområder som Scrum Master:

 • Facilitere og støtte Scrum Teams i anvendelsen af de agile metoder
 • Sikre at Scrum-events gennemføres effektivt og inden for de fastsatte tidsrammer
 • Identificere og fjerne forhindringer og derved hjælpe med at skabe en produktiv og samarbejdende arbejdskultur i Scrum Teamet
 • Drive kontinuerlig forbedring af de agile processer og opmuntre teamet til selvledelse og læring af erfaringer
 • Støtte Product Owner i arbejdet med Product Backloggen
 • Samarbejde med Product Owner og interessenter for at sikre klar kommunikation og forventningsafstemning i forhold til opgaverne
 • Samarbejde med agile kolleger samt kollegerne i projektorganisationen mhp. at sikre, at de agile teams kan sameksistere med projekterne
 • Bidrage til den agile transformation i EWII ved at dele dine erfaringer i Scrum Master Guild, som er jeres fælles læringsmiljø.

 

Solid forståelse og praktisk erfaring med agile metoder

Som vores kommende Scrum Master kan du svare ja til følgende krav:

 • Certificering som Scrum Master og en række års dokumenteret erfaring som Scrum Master
 • Erfaring med opstart af Scrum teams er en fordel
 • Evnen til at træffe beslutninger hurtigt og effektivt i et dynamisk miljø
 • Gode kommunikations- og faciliteringsevner
 • Relevant uddannelse i forhold til faciliteringsteknikker samt teamdannelse er en fordel
 • Erfaring fra større virksomhed er en fordel

 

Det tilbyder vi

Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

 

Sæt et grønt fodspor sammen med os

I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores ca. 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 
I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.  

 

Skal jobbet være dit?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Direktør for Strategiske Projekter Heidi Hyre-Fenneberg på telefon 2099 1669. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.

Kontakt
 • Heidi Hyre-Fenneberg
 • Direktør for Strategiske Projekter
 • +45 20 99 16 69
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • Strategiske projekter

Attraktiv arbejdsplads, meningsfuldt arbejde og rummelig kultur

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Forretning med holdning rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.