Senior Originatorer til fremtidens energimarked

Opslået 08-02-2024

Trives du i spændingsfeltet mellem kunder, teknik og elmarkedet? Kan du se dig selv skabe strategiske samarbejder mellem VE-udbydere og større kunder, der søger en grøn el-aftale? Hvis du desuden også er drevet af langvarige kommercielle aktiviteter, har EWII jobbet til dig!
Ansøg nu

Dig der balancerer el-nettet og sikrer en profitabel portefølje

I øjeblikket udvider vi vores Portfolio Management team, og i den forbindelse leder vi efter to nye kollegaer til at varetage den videre udvikling af området inden for strategisk udnyttelse af den grønne strøm på elmarkedet. Nogle af arbejdsopgaverne vil være:

 • Identificere forretningsmuligheder og foretage opsøgende salgsindsats efter en forretningsplan baseret på Portfolio Managements værditilbud.
 • Udvikle og udbygge partnerskaber inden for energiforbrug og VE-parker.
 • Overvåge og analysere markedsudviklingen for at identificere potentielle handelsmuligheder og risici.
 • Samarbejde med interne forretningsenheder om salgsmuligheder.
 • Strukturere processen fra identificering af salgsmuligheder til indgåelse af vundne aftaler og efterfølgende opfølgning.

Bliv en del af verdens bedste Portfolio Management team

Du har nu muligheden for at blive en del af verdens bedste Portfolio Management team. Vi er et team, som sætter en ære i at levere resultater og have det sjovt samtidig. Du vil blive en del af et team på 10 personer med en blandet baggrund. Fælles for os alle er, at vi trives med at være tæt på kunderne, producenterne og vores interne kollegaer.

Du kan se mere om hverdagen i EWII her: Hør hvordan hverdagen er hos os

Det tilbyder vi

Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

Personen der kan bidrage til den grønne omstilling

Der kan være mange veje ind i stillingen som Originator ved EWII. Det vigtigste er, at du kommer med en basisviden om el-markedet og kan se dig selv indgå i en kommerciel kontekst, hvor du vil få en bred berøringsflade. Vi har prøvet at ridse nogle af de ting op, som du kunne komme med:

 • Relevant uddannelse inden for finans, økonomi eller ingeniørfaget.
 • Interesse og erfaring med at indgå forskellige kommercielle aftaler.
 • Gerne erfaring med energimarkedet og handelsstrategier.
 • Erfaren netværker, der er i stand til at udvikle og vedligeholde relationer med alle relevante interne og eksterne interessenter.
 • Naturlig interesse og flair for at se muligheder ude hos større erhvervskunder.

Sæt et grønt fodspor sammen med os

I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Skal jobbet være dit?   

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Morten Braae Nielsen Afdelingschef for Portfolio Management. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Stillingen besættes hurtigst muligt og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk

Kontakt
 • Morten Braae Nielsen
 • Afdelingschef for Portfolio Management
 • 25194680
Ansøgningsfrist
 • 10-03-2024
Hvor
 • EWII

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.