Software Platform Manager – Kvalitet, mennesker og performance

Opslået 06-06-2024

Vil du være med til at spille en nøgleposition i missionen om at forme fremtidens digitale infrastruktur og sikre, at EWII fortsat er førende inden for højhastighedsbredbånd? Motiveres du af at arbejde med high performance platforme og udmærker dig ved at få mennesker til at vokse og trives?
Ansøg nu

Vil du være med til at spille en nøgleposition i missionen om at forme fremtidens digitale infrastruktur og sikre, at EWII fortsat er førende inden for højhastighedsbredbånd? Motiveres du af at arbejde med high performance platforme og udmærker dig ved at få mennesker til at vokse og trives?

Hos EWII er en højhastigheds internetforbindelse i husstanden, blevet en lige så væsentlig nødvendighed som el, vand og varme. Vi servicerer mange tusinder kunder med højhastighedsinternet, og vi søger lige nu en engageret og dygtig afdelingsleder, der kan bidrage til at videreudvikle vores platform og sikre, at vi fortsat leverer internetløsninger af højeste kvalitet på vores bredbåndsplatform.

Sæt dit præg på fremtidens digitale infrastruktur
Som Software Platform Manager hos EWII vil du stå i spidsen for vores bredbåndsplatform, som leverer højhastighedsbredbånd til vores kunder gennem en avanceret og dedikeret softwareløsning. Platformen håndterer kundetilgang, routing, styring og adgang til internetudbydere.

Din rolle bliver afgørende for at sikre platformens skalerbarhed, stabilitet og sikkerhed, og du vil spille en central rolle i den fortsatte udvikling og forbedring af vores tjenester.

Hør hvordan hverdagen er hos os

Foruden driften og udviklingen af bredbåndsplatformen, omfatter jobbet ligeledes personaleledelse af 4 skarpe og passionerede medarbejdere.

Stillingen er på fuldtid, og er tilknyttet vores satellitkontor i Odense.

Det tilbyder vi
Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder du ellers kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

Kerneopgaverne i jobbet
Som Software Platform Manager hos EWII vil du spille en afgørende rolle i at sikre, at vores bredbåndsplatform fortsætter med at levere højhastighedsinternet af højeste kvalitet til tusindvis af kunder. Dine kerneopgaver vil omfatte:

 • Sikring af platformens skalerbarhed, stabilitet og sikkerhed.
 • Servicering og forsat vækst af tusindvis af kunder på én high performance platform.
 • Definition og implementering af kvalitetsprocesser, kriterier, standarder, strategier og målepunkter for bredbåndsplatformen, med afsæt i den overordnede forretningsstrategi.
 • Identifikation af kvalitets- og procesrisici samt udarbejdelse af handlingsplaner for at imødegå dem.
 • Videreudvikling af platformen.
 • Ledelse af et team af softwareingeniører, inklusive kompetenceudvikling.

Dine kvalifikationer
Som Software Platform Manager hos EWII, leder vi efter en kandidat med følgende kvalifikationer:

 • En master eller kandidat uddannelse i software, datalogi eller tilsvarende.
 • Minimum 3 års erfaring med ledelse af softwareteams samt stærke menneskelige færdigheder.
 • Erfaring med arbejde i samarbejde med internetudbydere (ISP'er).
 • Indgående kendskab til best practices indenfor server side cybersikkerhed.
 • Erfaring med udvikling og vedligeholdelse af PAAS- eller SAAS-platforme.
 • Relevant erfaring med monolith, microservice og modulith arkitekturer.
 • Erfaring med softwareværktøjer som GitHub, SonarQube, Confluence og Jira.
 • Erfaring med C og PHP eller Java.
 • Gerne erfaring med agile softwareframeworks som Scrum eller Kanban.
 • En passion for kontinuerlig procesforbedring og tværfagligt samarbejde med forskellige interessenter.
 • Flydende dansk og engelsk i skrift og tale.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores ca. 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. 
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.
I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje. 

Skal jobbet være dit?
Vi glæder os til at modtage dit cv med en motiveret indledning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Chief Technology Officer Thomas Donslund på telefon 2282 8379. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.

Kontakt
 • Thomas Donslund
 • CTO
 • 22828379
Ansøgningsfrist
 • 31-07-2024
Hvor
 • EWII, Odense

Attraktiv arbejdsplads, meningsfuldt arbejde og rummelig kultur

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Forretning med holdning rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.