Solution Architect til IT Infrastructure hos EWII

Opslået 06-10-2023

Brænder du for den grønne omstilling og har du som løsningsarkitekt erfaring med digital transformation? Har du lyst til at være med til at implementere EWIIs strategi, lige der hvor digitaliseringen sker? Så er det dig vi er på udkig efter. Hos EWII er vi i gang med at gentænke hele den digitale understøttelse af vores forskelligartede forretninger. Vi har bygget en prisvindende digital platform – som vi kalder Det Digitale Økosystem - og nu mangler vi endnu en arkitekt, som kan bidrage på rejsen.
Ansøg nu

Gør en forskel som Solution Architect hos EWII!

Denne nøglerolle giver en unik mulighed for at påvirke beslutninger om både nye og eksisterende løsninger, sammen med et team, der ikke kun er dedikeret til IT, men også elsker at diskutere vigtige emner som fx ”citronmåner”.

Hos EWII søger vi en ny Solution Architect, der brænder for at præge fremtidens IT-landskab, men også forstår kompleksiteten i sammenhængende processer og data governance. I denne rolle vil du være en central figur i vores strategiske projekter, og din indflydelse vil strække sig fra foranalyse og design, til den praktiske implementering af tekniske løsninger, herunder overdragelse til driftsteamet. Hos EWII tror vi på, at en ægte mesterkok ikke kun kan opskriften, men også mestre kunsten at tilberede retten. Vi er samtidig også på en agil rejse, der udfordrer og udvikler måden vi arbejder på hos EWII.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Løsningsarkitektrolle i projekter og evt. agile teams, herunder foranalyse design og implementering.
 • Aktiv sparringspartner for hele IT-afdelingen.
 • Deltagelse i enkelte driftsopgaver, primært i Azure.
   

Bliv en del af en moderne it-afdeling og en energikoncern med høje digitale ambitioner

Du bliver en del af en energikoncern, der går forrest i digitaliseringen og den grønne omstilling og som har en ambition om at blive Danmarks stærkeste og mest kundevendte forsyningssupermarked. Både EWII og IT er på en spændende udviklingsrejse og du bliver en del af en moderne IT-afdeling, hvor du får mere end 30 fantastiske kollegaer, der er dybt involveret i koncernens strategiske projekter, og som har store ambitioner i forhold til digitalisering.

Du vil være en del af et team, IT Infrastructure, der har en uformel omgangstone med masser af humor, og som dagligt nyder at vidensdele og sparre med hinanden. Vi er 10 dedikerede eksperter, herunder har vi i dag to andre Solution Architects, som du får et tæt samarbejde med. Vores fællesskab er præget af samarbejde, gensidig hjælp og et godt sammenhold. Vi værdsætter både seriøst arbejde og sjove øjeblikke. Det er vigtigt for os at fællesskabet har det godt.

 

Brug dette videolink: Hør hvordan hverdagen er hos os

 

Løsningsarkitekt, med digitaliseringskompetencer

Vi forventer du har en relevant uddannelse og en stærk forretningsforståelse samt evnen til at se sammenhænge på tværs af forretningsprocesser og digitale løsninger. Du har en bred teknisk baggrund inden for IT-drift og infrastruktur, gerne med erfaring inden for Azure. Herudover er du:

 • en mester i at skabe overblik og struktur i komplekse opgaver.
 • den der kan omsætte forretningsbehov til tekniske løsninger.
 • nysgerrig og klar til at lære nyt.
 • Opmærksom på at IT er i konstant udvikling og parat til at videreudvikle dig.

Når du ikke udforsker tekniske mysterier, deltager du med glæde i afdelings livlige diskussioner om ”vigtige” emner, eller fremviser dit hemmelige arsenal af platte jokes.

Vi forstår vigtigheden af kontinuerlig faglig udvikling, og hos EWII er du ikke alene. Vi støtter din lyst til at lære nyt og skabe overblik og struktur i komplekse opgaver. Her er åbenhed og ærlig meningsudveksling velkomment, og vi er ikke bange for at dele vores fejl. Vi ved, at IT er i konstant udvikling, og vi tilskynder til videreuddannelse.

Er du klar til at forme fremtiden hos EWII? Ansøg nu og bliv en del af vores dedikerede IT Infrastructure team, hvor vi sammen skaber IT-løsninger, der gør en reel forskel. Og når du ikke udfordrer teknologiske mysterier, kan du glæde dig til livlige diskussioner og højt humør. Vi tilbyder en fuldtidsstilling, der giver dig mulighed for at skabe balance mellem arbejde og fritid. Hos EWII elsker vi vores arbejde, men elsker også at holde fri.

 

Sæt et grønt fodspor sammen med os

I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores ca. 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

 

Det tilbyder vi

Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.
 

Skal jobbet være dit?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder for IT Infrastucture, Morten Hoelgaard, på tlf. 73 63 32 67. Du kan også læse mere om EWII som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.

Kontakt
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • IT Infrastructure

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.