Studentermedhjælper til Bogholderi – Styrk din karriere og faglighed hos EWII

Opslået 23-05-2023

Vil du skabe et godt fundament for din karriere i en branche, hvor vi bidrager til bæredygtighed og hver dag oplever nye problemstillinger? Vi søger i øjeblikket en studentermedhjælper til vores bogholderi-afdeling.
Ansøg nu

Kickstart din karriere hos EWII

Hos EWII arbejder vi med energi og bæredygtige løsninger, og som studentermedhjælper i vores økonomi og -regnskabsfunktion, vil du få indsigt i energimarkedet og komme til at boltre dig i avancerede it-systemer og masser af data. I bogholderiet arbejder vi bl.a. med Microsofts platformen Dynamics 365 og afregningssystemet SonWin.
 

I rollen som studentermedhjælper får du blandt andet mulighed for at arbejde selvstændigt med at:

  • Bogføre indbetalinger fra forbrugskunder
  • Håndtering af henvendelser fra kunder
  • Bogholderiets fælles mail – fordeling og action
  • Ad hoc-opgaver

Foruden ovenstående opgaver, bliver du som ny kollega i Bogholderiet også en del af:

  • Et fagligt stærkt team af kolleger, der har det sjovt sammen - også når vi har travlt
  • Et skønt kontorfællesskab med gode kolleger, der går efter kaffen sammen og spiser en sund fællesfrokost i kantinen
  • Mulighed for at deltage i sociale arrangementer med resten af koncernen.

Sæt et grønt fodspor sammen med os

I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 650 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.  

Det tilbyder vi

Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her. 

Skal jobbet være dit?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Bogholderiet, Mette Clausen på 23 33 88 52 eller på mecl@ewii.dk. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Stillingen besættes hurtigst muligt og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • 30-06-2023
Hvor
  • Bogholderiet, Kokbjerg 29

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.