Studiejob - Overvågning og håndtering af EWIIs vindmølleportefølje

Opslået 28-06-2022

Ønsker du dig et studiejob i en grøn og fremsynet energikoncern og har du interesse for energiproduktion og finansiel handel?
Ansøg nu

EWII går forrest i udviklingen af et bæredygtigt samfund, og vi vil med vores fremsyn og faglige kompetencer gå forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet. 

Vi søger derfor 2 nye studentermedhjælpere til vores vagtteam som håndterer EWIIs vindmølleportefølje. Du bliver en del af vores Portfolio Management afdeling, der pt. består af 5 fuldtidsmedarbejdere og 4 studentermedhjælpere. I afdelingen overvåger og håndterer vi EWIIs deltagelse på energimarkedet udenfor tidsrummet 8-16. 

Vagtteamet dækker tidsrummene 15.30 – 23.00 på hverdage og 7.30 – 22.00 på weekend- og helligdage. Der vil også blive mulighed for at byde ind på nattevagter. Som udgangspunkt forventer vi, at du kan arbejde ca. 15 timer pr. uge. Vi tilbyder dig den fleksibilitet som du har brug for, når du fx skal til eksamen. Vores vagtteam arbejder udelukkende hjemmefra, og vi stiller naturligvis det nødvendige it-udstyr til rådighed for dig. Vi holder fysiske afdelingsmøder, temadage etc. på hovedkontoret i Kolding.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

- Overvågning og håndtering af aktiveringer fra Energinet.dk i forbindelse med deltagelse i regulerkraftmarkedet med vores danske vindmølleportefølje. 
 
På weekend- og helligdagsvagterne varetager du også den daglige indmelding af produktionsprognosen til Nord Pool og Energinet.dk. Det betyder bl.a.:
 
- Kontrol af møllernes rådighed, 
- Kontrol af vind- og produktionsprognoser, 
- Indsendelse af spotbud til børsen Nord Pool Spot samt regulerkraftbud og planindmeldinger til Energinet.dk.
- Ad hoc-opgaver der retter sig mod energi- og certifikatporteføljer samt salgsafdelingen.

Vi kan tilbyde dig et studiejob, hvor du får mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer gennem opgaverne og sparring med dine fagligt stærke kolleger samtidig med, at du får relevant erhvervserfaring. 

Ambitiøs og med analytiske evner  
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse på min. bachelorniveau, med statistik og matematik som dine stærke sider, og min. 1 år tilbage af dit studie. 

Har du interesse og/eller erfaring med de finansielle markeder, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Som person er det vigtigt at du trives i et job, hvor du arbejder selvstændigt, er detaljeorienteret og kan bevare overblikket i pressede situationer, da du det meste af tiden er alene på vagten. Du er taktisk tænkende og har stærke analytiske evner. 

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 500 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. 
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

Har du spørgsmål til stillingen, så ring gerne til afdelingschef, Kasper Lind Christensen, på tlf. +45 4165 3825.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt
  • Kasper Lind Christensen
  • Afdelingsleder
  • 41 65 38 25
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • EWII, Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.