Studiejob som kunderådgiver i EWII Bredbånd

Opslået 09-03-2023

Som kunderådgiver i EWII Bredbånd hjælper du vores kunder med at svare på deres spørgsmål om alt lige fra priser og produkter til regninger og Wi-fi problemer. Vi sørger for, du bliver klædt godt på med viden om vores produkter, salg, bredbånd og tv – og så kan vi garantere dig for en skøn arbejdsplads med højt til loftet og søde kolleger, der er klar til at hjælpe dig.
Ansøg nu

Dine primære opgaver bliver, at:

 • hjælpe EWII Bredbånds kunder på mail og telefon, hvor du glad og naturligt tager ejerskab for kundens henvendelse.
 • opbygge viden om vores bredbåndsprodukter og priser.
 • løse supportproblemer for vores bredbåndskunder.
 • sælge de rigtige produkter til de rigtige kunder.

Du får helt sikkert succes i stillingen, hvis du:

 • kan lide at udvikle dig selv.
 • er god til at tale med kunder samt forstå og løse deres problemer på en konstruktiv måde.
 • klør på – også selvom opgaverne til tider kan opleves besværlige.
 • besidder gode IT-kundskaber og trives med at navigere i flere systemer samtidigt.
 • kan lide at spare med dine kolleger og bidrage til den gode stemning.

Din fleksible arbejdstid
Hos EWII Bredbånd får du fleksibilitet, og som studerende får vi naturligvis tingene til at passe med dit studie. Vi tænker, du har cirka 2 års studietid tilbage.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 15:00 og 20:00 på hverdage. I weekender og på helligdage er arbejdstiden mellem kl. 10:00 og 16:00.

EWII Kundeservice som arbejdsplads - udvikling og karriere
Du bliver en del af en afdeling, hvor vi altid leverer professionel kundeservice og samtidig får talt og grinet med hinanden mellem kundehenvendelserne.

”I kundeservice har jeg oplevet i den grad at få udviklet mine kommunikationsevner og føle mig udfordret på en helt anden måde. Man lærer at forstå mennesker og håndtere konflikter, hvilket jeg har fundet brugbart i mange andre aspekter af min dagligdag. Jeg er enormt glad for, at jobbet er så fleksibelt og med masser af timer at hente. Jeg glæder mig altid til at komme på arbejde og få et lille afbræk fra resten af min dag ”, fortæller Laura, som er ansat som kunderådgiver på deltid.

Vi er et engageret team, som brænder for kundeservice i verdensklasse, og flere af vores kolleger har gjort karriere andre steder i EWII efter nogle år i Kundeservice.

Mød dine fremtidige kolleger i videoen her.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII Koncernen er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje. 

Det tilbyder vi
Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

Skal jobbet være dit?    
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i EWII Bredbånd Filip Thomsen på telefon 22 60 70 30. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram

Stillingen besættes hurtigst muligt, og jobbet kan søges så længe, den er online på ewii.dk.

 

Kontakt
 • Filip Søgaard Thomsen
 • Afdelingsleder
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • Kundeservice og support Bredbånd, Kokbjerg 30, 6000 Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.