Trainee til energibranchen

Opslået 22-05-2024

Motiveres du af at jonglere med tal og data? Brænder du for at være en del af den grønne omstilling? Og vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling, der hjælper dig i en karriereretning indenfor en fremtidssikret branche, mens du sammen med dine fagligt stærke kolleger løser dagens udfordringer? Så har vi et spændende udviklingsforløb åbent.
Ansøg nu

Energibranchen er under konstant udvikling, og som et led i understøttelsen af denne udvikling samt den grønne omstilling opruster vi hos EWII med endnu en stilling som tværgående trainee med fokus på energidata og avancerede it- systemer.

Et fremtidssikret traineeforløb
Som trainee i EWII kommer du rundt i fire forskellige afdelinger, og får dermed en solid forståelse for og indsigt i arbejdet med forbrugsdata-flowet og flowets vej gennem værdikæden - fra energiproduktion og ud til vores kunder.

At være trainee hos os er et 2-årigt udviklingsforløb med fokus på både personlig og faglig udvikling. Der vil efterfølgende være gode jobmuligheder – såvel hos EWII som i den øvrige energibranche. I forbindelse med din ansættelse vil du også være i tæt kontakt med andre videnmedarbejdere, der er i begyndelsen af deres karriere.

Stillingen er på fuld tid, og arbejdssted er på vores hovedkontor i Kolding.

Jobbet som energitrainee 
I jobbet som trainee hos os vil du blive mødt af et hav af spændende opgaver, som ligger og venter på dig. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og indsigt i arbejdet med afregning af forbrugsdata.

Du vil være forankret i vores Backoffice-funktion (Afregning af forbrugsdata) med reference til afdelingslederen. Det vil også være der, du har hovedvægten af dit traineeforløb – du både starter og slutter nemlig dit forløb der. Foruden Backoffice vil du komme rundt i 4 andre afdelinger – Forretningssupport, Salg, Portfolio Management og Økonomistyring.

Opgaverne vil blandt andet omfatte:

 • Validering af forbrugsdata og afregning heraf (Backoffice)
 • D365 og Business Intelligence (Forretningssupport)
 • Udvikling af pris- og produktstruktur på el og fiberprodukter samt salgsrapportering (Salgsafdelingen)
 • Porteføljeforvaltning, herunder handel med el og grønne certifikater (Portfolio Management)
 • Udarbejde rapportering på de forskellige forretningsområder sammen med en økonomisk sparringspartner for området, og du vil i den forbindelse indgå i dialog med forretningen omkring performance (Økonomistyring)


For hver afdeling du kommer rundt i, vil der være tilknyttet en fagansvarlig, som i samspil med dig sikrer optimalt fagligt udbytte samt din personlige udvikling under opholdet i den respektive afdeling.

”Hos os får du et tværgående indblik i og forståelse for energibranchen og de mange opgaver, vi løser i arbejdet med at understøtte og sikre den fortsatte grønne omstilling. Derudover tilbyder vi en dagligdag, hvor vi lægger vægt på god trivsel, arbejdsglæde og ambitiøse mål” – Keld Møller, afdelingsleder Backoffice

Hør hvordan hverdagen er hos os 

Det tilbyder vi
Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

Din baggrund
Erfaring kommer ikke af sig selv, så du skal starte et sted sammen med os. Derfor er det vigtigt, du er drevet af nysgerrighed, har lyst til at lære og lyst til at udvikle dig. Derudover kendetegner følgende dig:

 • Flair for tal og data
 • Ansvarlig, initiativrig og griber de muligheder vi kaster over til dig
 • Ikke bange for at sige til, når du får brug for hjælp – for vi hjælper dig gerne
 • Har øje for kammeratskab, holdånd og vægter tillid højt
 • God til at arbejde med IT-systemer, glad for struktur og sætter en ære i at gå i detaljer
 • Behersker dansk flydende i både skrift og tale.


For at få succes i stillingen er det afgørende, at du har afsluttet en videregående uddannelse. Det kunne være en erhvervsakademiuddannelse som finansøkonom, Financial controller eller en professionsbachelor i Finans. Derudover vil det være en fordel, hvis du har erhvervserfaring fra et fritidsjob eller lignende, så arbejdslivet ikke er nyt for dig.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Skal jobbet være dit?   
Vi glæder os til at modtage dit CV med et kort resumé, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Keld M. Møller på telefon 24 79 66 20. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk.

Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.

Forventet opstart er 1. september 2024.

Kontakt
 • Keld Martin Møller
 • afdelingsleder
 • 24 79 66 20
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • Afregning

Attraktiv arbejdsplads, meningsfuldt arbejde og rummelig kultur

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Forretning med holdning rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.