Uopfordret - IT, data og digitalisering

Opslået 11-05-2023

Var jobbet du ledte efter ikke ledigt? Læg dit CV op her, og vi kan kontakte dig, hvis vi får en stilling ledig, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer.
Ansøg nu

Er du på udkig efter et job inden for IT, data og digitalisering - så læg dit CV op her

Hos EWII får du mulighed for at arbejde ambitiøst med mange områder inden for IT, data, sikkerhed og digitalisering. Uanset område får du en central funktion for koncernen, da IT er bindeleddet mellem forretningerne.

Hos os er der ofte ikke langt fra tanke til handling, og sammen med dine kolleger er du med til at gøre de gode idéer til virkelighed, digitalisere forretningen og bidrage til den grønne omstilling.

Cypersikkerhed, IT-Infrastruktur og digital understøttelse af vores forretningsområder er bare nogle af de mange områder, vi arbejder indenfor.  

Udover dygtige kolleger, der sætter pris på sjov i dagligdagen, får fleksibilitet, frighed og mulighed for at udvikle dig i dne karriereretning, du ønsker.

Du kan bl.a. arbejde som Integrationsspecialist, IT-sikkerhedsspecialist, Product Owner, Entreprise Architect og IT-supporter.

Hos os er karrieremulighederne mange - du kan udforske vores karrieresider her.

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Uopfordret ansøgninger (emnebanker), Kokbjerg 30, 6000 Kolding

Attraktiv arbejdsplads og meningsfuldt arbejde

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Bidrag til livet rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.